📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:59
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
30 policjantów robi brame ale kilka tys weselników idzie taranem dalej . I co ? i Gówno ! nic to nie zmieni ! Wszystkie psiaki powinny być przekopane , rząd zmuszony do wystawienia wojska i wtedy albo w 1 albo w druga . przy takich akcjach jak pokazuje historia zawsze bedzi ofiar po stronie cywilu ale innaczej chuja zmienimy taka prawda
jechać z covidowym totalitaryzmem
Czekam aż w podobny sposób obalimy PISLAM w Polsce.
21 wiek a tam nadal nagrywaja żelazkami i pilotami od telewizora ...
Za gówniaka kupiłem tak zwany smród w sprayu, w śmiesznym sklepie. Jebało to niemiłosiernie. Taki mały odwet na pałki na naszym podwórku. Pranie nie pomagało.
Ryszardowo napisał/a:
Czekam aż w podobny sposób obalimy PISLAM w Polsce.
Już z + 8 lat ludzie czekają... i czekają....i czekają...
A PO się nie pierdoliło, napierdalali każdego kto się krzywo popatrzył.
maddog77 napisał/a:
Dwa plutony Ukraińskiego Berkutu zmiotły by ich w 2 minuty.
Ta, widzieliśmy w trakcie Majdanu...
BRAWO ! Walić na łeb ten jebany zamordyzm! Skurwiałe polityczne marionetki bawią się w stworzenie z ludzi swoich nowoczesnych niewolników....HWDP każdemu kto popiera ten jebany w dupe CYRK... bo inaczej tego nazwać nie można.
Brawo!!! To samo powinno być w Polsce,niestety same pizdy:(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów