📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
czy ona krzyczy : "boli mnie, boli mnie" ? heheh
Pszczółek nie odymić? Profesjonalnie w cholerę =]
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
@Arathnmor a co odymienie by im pomogło? Dobre rozwiązanie to uciąć gałąź i je wyjebać, poza tym mogliby nic nie robić za jakiś czas same by odleciały.
Jak można pszczół od os nie odróżniać. Poza tym pszczoły w roju raczej nie są zbyt agresywne, chyba że debil się za ich łapanie zabiera.
jakos nie chce mi sie wierzyc aby to co chcial zrobic sie udalo, byc moze ta krzyzowka bizona z indianinem widziała jakas kreskowke w ktorej tak zrobiono
Wystarczy żeby matka wpadła do ula reszta się zleci.
Pomysł był dobry tylko wykonanie chujowe
Kamil10923 napisał/a:
jakos nie chce mi sie wierzyc aby to co chcial zrobic sie udalo, byc moze ta krzyzowka bizona z indianinem widziała jakas kreskowke w ktorej tak zrobiono
Pomysł był dobry tylko wykonanie chujowe
Mogłoby być gorzej np. Rosyjskie osy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów