18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Usuwanie paznokcia
tylkoodra • 2013-06-27, 3:16
Zrywanie paznokcie po uprzednim znieczuleniu. Znalezione na YT, dlatego też nie wstawiam na harda.

oglądać od 0:40, po zerwaniu już nikomu dupy nie urywa (a szkoda)

po tagach nie znalazłem, a jak było to chuj mi w dupe.
Zgłoś
LxDead 2013-06-27, 4:12 8
Ja już mam tak łeb pojebany że nic już mnie nie rusza. Patrze i jedyne co czuje to fascynacje i ciekawość, kurwa ale ja jestem popierdolony, a z tego co widać to operowany gościu też
P.S Dlaczego ten chuj z kamerą musiał się ostrością bawić?

Najpierw cię ignorują.
Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
Zgłoś
capoeiramen 2013-06-27, 5:32
@up, tylko jak ja widzę rozmasakrowane zwłoki młodych pań, to mnie smutek bardziej bierze, reszta mnie też nie rusza. Przed chwilą zjadłem śniadanie przy tym filmiku. Tym co teraz jedzą to smacznego, a teraz lecę
Zgłoś
Marllix 2013-06-27, 6:32
Ja tam kiedyś se środkowy palec u dłoni przygniotłem i paznokieć sam zszedł,ale palec jest większy niż na drugiej ręce.
Zgłoś
~tip.top 2013-06-27, 9:52 13
i to jest materiał godny tego portalu ale znając życie nie wyjdzie z poczekalni, bo większość użyszkodników woli jarać się pieskami, kotkami i innym badziewiem

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
M................s 2013-06-27, 10:26
Zrzygałem sie na klawiature...
Zgłoś
Młynarz2033 2013-06-27, 13:42 1
Więcej takich materiałów ! A teraz idę na harda bo zgłodniałem.
Zgłoś
mattt666 2013-06-27, 14:49
tip.top napisał/a:

i to jest materiał godny tego portalu ale znając życie nie wyjdzie z poczekalni, bo większość użyszkodników woli jarać się pieskami, kotkami i innym badziewiem

Ja swojego browarka już dałem a teraz czekam na resztę urzytkowników.
Zgłoś
Saute 2013-06-27, 14:54 3
tylkoodra napisał/a:

O jak prosi, o jak prosi!
Zgłoś
rOOdy 2013-06-27, 17:33
"po tagach nie znalazłem, a jak było to chuj mi w dupe." zauważam coraz częstsze skłonności do tego typu masochizmu na tym portalu. Naprawdę jara Cię jak ktoś Cię penetruje?
Zgłoś
S................n 2013-06-27, 17:35
Aktualnie wrasta mi paznokieć i jeśli kuracja, którą zalecił mi chirurg nie zadziała, czeka mnie to samo. Jeśli do tego dojdzie na pewno wrzuce filmik na sadistica
Zgłoś
stopa23 2013-06-27, 17:36 1
kiedyś przechodziłem ten zabieg, jak miałem z 13 lat. Babka wbiła mi igłę trochę mniejszą od mojej stopy w duży palec, po czym obserwowałem jak zrywa mi paznokieć. Fajnie było
Zgłoś
ejze 2013-06-27, 17:37
Cytat:

Dobrowolne poddanie się karze czy ciche życzenie?
Zgłoś
totek93 2013-06-27, 17:39
@ up też miałem, a że paznokieć po odrośnięciu dalej wrastał to mi wychlastali kawałek od miejsca skąd wyrasta xP
Zgłoś
Admin_RedTube 2013-06-27, 17:43
stopa23 napisał/a:

kiedyś przechodziłem ten zabieg, jak miałem z 13 lat. Babka wbiła mi igłę trochę mniejszą od mojej stopy w duży palec, po czym obserwowałem jak zrywa mi paznokieć. Fajnie było

Następnym razem kamera w dłoń i materiał własny na sadistica
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów