Całkiem tego sporo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Powiedz mi chlopcze... jak ty se te wlosy z tej dupy tak wyciagasz, co...?
skóra jak u arlekina
Też mi się zdarzają czasem pojedyncze na udach, cholerstwo zawsze się po jakimś czasie podrażni i jest dość bolesne zapalenie.
Uciążliwe prawda, ale nie ma nad czym płakać, no chyba że ktoś ma tyle ile na tym filmie.
Uciążliwe prawda, ale nie ma nad czym płakać, no chyba że ktoś ma tyle ile na tym filmie.
@CoJaTamKurwaWiem
Módl się byś nie miał tego w okolicach dupy a konkretnie rowa, bo wtedy robi się z tego tak zwana torbiel włosowa i jest przejebane.
Módl się byś nie miał tego w okolicach dupy a konkretnie rowa, bo wtedy robi się z tego tak zwana torbiel włosowa i jest przejebane.
Mnóstwo mam takich koło chuja.
Wyrywa mi je zębami moja dziewczyna podczas gry wstępnej.
Niestety nie mam filmu bo włożyłem jej wibrującą komórkę do pizdy, żeby też coś z tego miała.
Wyrywa mi je zębami moja dziewczyna podczas gry wstępnej.
Niestety nie mam filmu bo włożyłem jej wibrującą komórkę do pizdy, żeby też coś z tego miała.
Nawet na gębie (szyi) się coś takiego zdarza jak się człowiek goli pod włos. Normalne.
Takie włosy najlepiej jest nawijać na pęsete a nie rwać w ten sposób.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów