W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A gdzie pedofil? Ja widzę tylko kilku pedałów bijących jakiegoś upośledzeńca.
Jedynego pedała jakiego widzę to ciebie
Nie chcę się czepiać ale podali się za 16-latkę i łapanie jakiegoś starego oblecha bo chciał ją wyruchać jest trochę bez sensu bo 16 lat to age of consent. Nie wiem gdzie się dzieje akcja ale jeśli w USA to w zależności od stanu to ten wiek się waha 16-18 lat. Wiadomo obrzydliwe to jest ale przecież to nie pedofilia. Opanujmy się. Gość powinien iść na policję i normalnie zgłosić pobicie.
no ja widze jak paru patósów co nie ma co robić chcialo kogoś pobić i usprawiedliwiać się "pedofilią", ogólnie mozna zauwazyć ze Ci pedefy to takie upośledzeńcy ze ja pier, myśle ze typ miał by problem z zaruchaniem jakiegoś grubego szpadla nawet jak by przyjechal lamborginii, a te typy chcą 15-17 ruchać, jak dla mnie to by się odnaleźli w Choroszczy.
Jak już tak leży to można go jeszcze podpalić i isc w chuj. At ten typ co wydaje ten dziwny dźwięk na końcu to jakiś niedojebany raczej.
Kiedy z Pakistany będą glebowane za pedofilię .. POprawność polityczna ?
Takie jest prawo. A jest ono zjebane ze względu na grupy religijne i bezkulturowe, w tym cyganów (Polska) i BLMów (Stany).Mam nadzieję że jak kiedyś dorobisz się córki i w jej 16 urodziny przerucha ją w każdy otwór twój 50 letni obleśny kolega to im dasz błogosławieństwo, bo to legalne.
Ja bym zmieniła prawo tak że:
- zamiast age of consent liczy się różnica wieku (mocno skalowana)
- zakaz kontaktów seksualnych dla kogokolwiek kto nie zdał egzaminu z wychowania seksualnego, choćby miał[a] i 30 lat
To pierwsze jest już częściowo w większości stanów ujęte w prawie, tak więc można położyć na to większy nacisk aby wyeliminować 16-50.
To drugie podobnie do prawa jazdy. Konsekwencje są jeszcze większe: takie bachory my wszyscy utrzymujemy przez zasiłki i 800+sy, więc trzeba wyeliminować płodzącą je patologię.
RIP Mariusz Trynkiewicz 1962-2025 🕯[ Dodano: 2025-01-13, 21:26 ]
Mam nadzieję że jak kiedyś dorobisz się córki i w jej 16 urodziny przerucha ją w każdy otwór twój 50 letni obleśny kolega to im dasz błogosławieństwo, bo to legalne.
dam ci rade nie wychowuj córki na szona a jak już wychowasz to mnie do niej pretensje że dała 50 latkowi na wszystkie dziury a nie do niego ak tylko radze
widzę to ciebie
MNie nie możesz widzieć. Siedzę w piwnicy, nie mam kamerki. Pewnie podglądasz tatę pod prysznicem
[ Dodano 2025-01-13, 21:33 ]
się różnica wieku
Ja bym dodał, że jeśli kobieta wykorzystuje finansowo mężczyznę - chociażby naciągając na kolację - podlega karze jak za oszustwo - bezwzględne więzienie. Prostytutki - wyrok min 5 lat, jeśli mężczyzna udowodni jej, że dał jej pieniądze. Alimenciary - jeśli nie potrafi przedstawić paragonu na każdą złotówke, którą rzekomo wydała na dziecko - więzienie. Chyba zgodzisz się, prawda? Nie jesteś przecież tępą hipokrytką.
[ Dodano 2025-01-13, 21:36 ]
Za jebanie ped
A gdzie pedofil? Ja widzę tylko kilku pedałów bijących jakiegoś upośledzeńca.
To tak samo jak te spierdoliny z ECPU Prawnie tym typom których oni zatrzymują nic nie można zrobić przez tą ich marną prowokację, więc czasami sobie kogoś pobiją, czasami zawrócą gitare policji. To takie typy których bili w szkole i teraz odjebani jak czeczeński najemnik w tych swoich śmiesznych wdziankach sobie podbijają ego
Ale prokuratura miała się za tych niedorozwojów wziąć, więc miejmy nadzieję, że skończą pajacować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów