W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaNie chcę się czepiać ale podali się za 16-latkę i łapanie jakiegoś starego oblecha bo chciał ją wyruchać jest trochę bez sensu bo 16 lat to age of consent. Nie wiem gdzie się dzieje akcja ale jeśli w USA to w zależności od stanu to ten wiek się waha 12-16 lat. Wiadomo obrzydliwe to jest ale przecież to nie pedofilia. Opanujmy się.
Nie chcę się czepiać, ale możesz powiedzieć w których konkretnie stanach istnieje przyzwolenie na stosunek osoby dorosłej z 12latką czy 12latkiem? Bo wygląda jakbyś wiedział, to może nas oświecisz i rzucisz jakimś źródłem tej wiedzy, bo inaczej to tylko głupie gadanie.
Nie chcę się czepiać, ale możesz powiedzieć w których konkretnie stanach istnieje przyzwolenie na stosunek osoby dorosłej z 12latką czy 12latkiem? Bo wygląda jakbyś wiedział, to może nas oświecisz i rzucisz jakimś źródłem tej wiedzy, bo inaczej to tylko głupie gadanie.
sorry pojebało mi sie 16-18lat.
sorry pojebało mi sie 16-18lat.
Spoko, każdy robi błędy. Ale też mi zawsze się wydawało, że w USA trochę inaczej pojmują "wiek zgody". Znaczy zdawało mi się, że nie ma konsekwencji prawnych obcowanie płciowe dwojga ludzi małoletnich po osiągnięciu tego wieku. Natomiast inaczej jest traktowane obcowanie starego (nawet 30letniego) pryka z 17latką. Choć to pewnie też zależy od stanu.
Ciekawostką natomiast (dość obleśną) jest, że istnieją tam niedaleko stany, gdzie można sobie pukać 12latki. To 3 stany na północy Meksyku. Fuj.
Może nie w stanach, ale w Polsce cygany na legalu szmacą małolaty, w tym i dwunastki.
W 8 stanach wynosi 17 a w 11 stanach od 18 lat ...
Jest dopuszczalne pukać 16 latkę pomimo różnicy wieku. Facet nie może być tylko pozycji władzy wobec kobiety (np nauczyciel, instruktor itp) Podawali się za 16 latkę.. Jeżeli akcja działa sie w LA (czapka gościa) to tam jest 18 lat więc słuszny wpierdol....
Nie chcę się czepiać ale podali się za 16-latkę i łapanie jakiegoś starego oblecha bo chciał ją wyruchać jest trochę bez sensu bo 16 lat to age of consent. Nie wiem gdzie się dzieje akcja ale jeśli w USA to w zależności od stanu to ten wiek się waha 16-18 lat. Wiadomo obrzydliwe to jest ale przecież to nie pedofilia. Opanujmy się. Gość powinien iść na policję i normalnie zgłosić pobicie.
Mam nadzieję że jak kiedyś dorobisz się córki i w jej 16 urodziny przerucha ją w każdy otwór twój 50 letni obleśny kolega to im dasz błogosławieństwo, bo to legalne.
Od tego łokcia bardzo ładnie się położył. Tylko go nakryć kołderką i pocałować w czułko na dobranoc.
pedofila będziesz całował... ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów