18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:42
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Trynkiewicz zdechł. - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bestia_z_cricolandu Wczoraj 22:36 1
Od tego łokcia bardzo ładnie się położył. Tylko go nakryć kołderką i pocałować w czułko na dobranoc.
Zgłoś
Prosty Wczoraj 22:50 1
Jak już tak leży to można go jeszcze podpalić i isc w chuj. At ten typ co wydaje ten dziwny dźwięk na końcu to jakiś niedojebany raczej.

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
dwa_palce_w_natalce Wczoraj 23:03 5
za słabo dostał
Zgłoś
mksobota Wczoraj 23:12 5
Gdzie benzyna? Gdzie opony!?
Zgłoś
zn506 Wczoraj 23:51 19
A gdzie pedofil? Ja widzę tylko kilku pedałów bijących jakiegoś upośledzeńca.
Zgłoś
corpo_kills_me Wczoraj 23:53 36
Nie chcę się czepiać ale podali się za 16-latkę i łapanie jakiegoś starego oblecha bo chciał ją wyruchać jest trochę bez sensu bo 16 lat to age of consent. Nie wiem gdzie się dzieje akcja ale jeśli w USA to w zależności od stanu to ten wiek się waha 16-18 lat. Wiadomo obrzydliwe to jest ale przecież to nie pedofilia. Opanujmy się. Gość powinien iść na policję i normalnie zgłosić pobicie.
Zgłoś
WKND Dzisiaj 0:03 1
corpo_kills_me napisał/a:

Nie chcę się czepiać ale podali się za 16-latkę i łapanie jakiegoś starego oblecha bo chciał ją wyruchać jest trochę bez sensu bo 16 lat to age of consent. Nie wiem gdzie się dzieje akcja ale jeśli w USA to w zależności od stanu to ten wiek się waha 12-16 lat. Wiadomo obrzydliwe to jest ale przecież to nie pedofilia. Opanujmy się.

Nie chcę się czepiać, ale możesz powiedzieć w których konkretnie stanach istnieje przyzwolenie na stosunek osoby dorosłej z 12latką czy 12latkiem? Bo wygląda jakbyś wiedział, to może nas oświecisz i rzucisz jakimś źródłem tej wiedzy, bo inaczej to tylko głupie gadanie.
Zgłoś
corpo_kills_me Dzisiaj 0:06 6
WKND napisał/a:

Nie chcę się czepiać, ale możesz powiedzieć w których konkretnie stanach istnieje przyzwolenie na stosunek osoby dorosłej z 12latką czy 12latkiem? Bo wygląda jakbyś wiedział, to może nas oświecisz i rzucisz jakimś źródłem tej wiedzy, bo inaczej to tylko głupie gadanie.

sorry pojebało mi sie 16-18lat.
Zgłoś
WKND Dzisiaj 0:18 2

sorry pojebało mi sie 16-18lat.

Spoko, każdy robi błędy. Ale też mi zawsze się wydawało, że w USA trochę inaczej pojmują "wiek zgody". Znaczy zdawało mi się, że nie ma konsekwencji prawnych obcowanie płciowe dwojga ludzi małoletnich po osiągnięciu tego wieku. Natomiast inaczej jest traktowane obcowanie starego (nawet 30letniego) pryka z 17latką. Choć to pewnie też zależy od stanu.
Ciekawostką natomiast (dość obleśną) jest, że istnieją tam niedaleko stany, gdzie można sobie pukać 12latki. To 3 stany na północy Meksyku. Fuj.
Zgłoś
77crln77 Dzisiaj 0:31 3
WKND napisał/a:

Może nie w stanach, ale w Polsce cygany na legalu szmacą małolaty, w tym i dwunastki.
Zgłoś
willoo Dzisiaj 0:31 3
W 31 stanach wiek przyzwolenia wynosi 16 lat
W 8 stanach wynosi 17 a w 11 stanach od 18 lat ...
Jest dopuszczalne pukać 16 latkę pomimo różnicy wieku. Facet nie może być tylko pozycji władzy wobec kobiety (np nauczyciel, instruktor itp) Podawali się za 16 latkę.. Jeżeli akcja działa sie w LA (czapka gościa) to tam jest 18 lat więc słuszny wpierdol....
Zgłoś
ritu4l Dzisiaj 1:09 6

Nie chcę się czepiać ale podali się za 16-latkę i łapanie jakiegoś starego oblecha bo chciał ją wyruchać jest trochę bez sensu bo 16 lat to age of consent. Nie wiem gdzie się dzieje akcja ale jeśli w USA to w zależności od stanu to ten wiek się waha 16-18 lat. Wiadomo obrzydliwe to jest ale przecież to nie pedofilia. Opanujmy się. Gość powinien iść na policję i normalnie zgłosić pobicie.

Mam nadzieję że jak kiedyś dorobisz się córki i w jej 16 urodziny przerucha ją w każdy otwór twój 50 letni obleśny kolega to im dasz błogosławieństwo, bo to legalne.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik Dzisiaj 1:16 1
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Od tego łokcia bardzo ładnie się położył. Tylko go nakryć kołderką i pocałować w czułko na dobranoc.

pedofila będziesz całował... ?
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Dzisiaj 1:17
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

pedofila będziesz całował... ?

Ja nie, nie mój typ.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem