W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie chcę się czepiać ale podali się za 16-latkę i łapanie jakiegoś starego oblecha bo chciał ją wyruchać jest trochę bez sensu bo 16 lat to age of consent. Nie wiem gdzie się dzieje akcja ale jeśli w USA to w zależności od stanu to ten wiek się waha 16-18 lat. Wiadomo obrzydliwe to jest ale przecież to nie pedofilia. Opanujmy się. Gość powinien iść na policję i normalnie zgłosić pobicie.
swój swojego broni
Mam kuzynkę która w wieku 16 lat zaszła w ciążę i się hajtnęła z ojcem dziecka, a tu gościa określają jako pedofila bo się chciał z spotkać z osobą w takim wieku, a do tego zachowują się jak zwykli bandyci próbując takim gangsterskim zachowaniem zyskać sobie fejm i atencję w internecie.
chwalisz sie kurwa tym że 16 latka zaszła w ciąże z jakimś spierdoxem i jeszcze sie z nim hajtnęła? jakbym miał 16 letnią córkę i by ktoś jej zrobił dziecko to bardzo szybko bym miał 20stke do odsiedzenia a ty sie jeszcze cieszysz i go bronisz przypierdolcu
c czasami sobie kogoś pobiją, czasami zawrócą gitare policj
Ci pederaści doprowadzili juz do co najmniej 5 samobójstw. Ich ofiary to jakieś wiejskie upośledzone chłopaki, które nawet muchy by nie skrzywdziły a równie chętnie umówili by się z otyło 40latką, byle ktoś na nich uwagę zwrócił. W kartonowym państwie banda pedałów może prowokować do przestępstwa - to jest karalne, może publikowac wizerunki - przestępstwo, może pomawiać niewinnych ludzi i może doprowadzać do samobójstw. Ale nikt się za nich nie weźmie. Wyobrażasz sobie, jakby jakiś Mentzen chciało to ukrócić - zaraz TVN GWno i bandy julek i grażyn wyzwaliby go od pedofilów.
Stonoga tez doprowadził księdza do samobójstwa - podesłał mu wyrosniętego byczka - 17-latka, ksiądz się z nim umówił a oni to nagrali i szantażowali. Ksiądz się zabił - ktoś powie - pedał nie szkoda, ale to był nieszkodliwy homos, nie obnosił sie. Stonoga najpierw chciał mu podesłac 12 i 14 latka, ale ksiądz nie był zainteresowany. Skusił sie dopiero na 17-letniego gejusa.
chwalisz sie kurwa tym że 16 latka zaszła w ciąże z jakimś spierdoxem i jeszcze sie z nim hajtnęła? jakbym miał 16 letnią córkę i by ktoś jej zrobił dziecko to bardzo szybko bym miał 20stke do odsiedzenia a ty sie jeszcze cieszysz i go bronisz przypierdolcu
tylko się nie zesraj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów