📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może jeszcze z 10 lat dopychania minie zanim to gówno choć trochę dogoni zajebistość jakim było Diablo II.
Za diablo III zawsze piwo
Lahaha ale dobre. Lewak to był taki duży sztylet - trzymany oczywiście w ręce lewej.
Jedna z najpopularniejszych gier ale dobrze że wyjaśniłeś bo się zastanawiałem kurwa.
Naprawdę jesteś aż tak głupi, że Cię to śmieszy? Pokazujesz tylko Swój ciasny mózg.
Lewaczki-prostaczki z natury są uszkodzeni/zjebani.
Lewak – duży sztylet o rękojeści zamkniętej trzymany (jak nazwa wskazuje) w lewej dłoni, używany zarówno do parowania i blokowania nadchodzących ciosów jak i do wykonywania ataków, gdy nadarzy się ku temu okazja. Wykorzystywano go w parze z rapierem lub szpadą (czasem też wykonywany w parze z bronią główną). Wykształcony w Europie Zachodniej w czasach renesansu, używany do XVIII w. (w Polsce nieużywany). Typowy lewak miał duży jelec i ochronę dłoni w postaci wygiętej, trójkątnej blaszki, często zdobionej perforowaniem lub grawerowaniem.
Specyficzną formą lewaka był łamacz mieczy, o grubej, mocnej głowni, wyposażonej w zęby, służące do uchwycenia głowni broni przeciwnika i wytrącenia jej lub złamania.
W Polsce broń bardzo nie lubiana z tego powodu że nie wiedziano jak nią walczyć. Obecnie nazwa nadal używana przez głupich ludzi nie wiedzących co ten termin oznacza.
Specyficzną formą lewaka był łamacz mieczy, o grubej, mocnej głowni, wyposażonej w zęby, służące do uchwycenia głowni broni przeciwnika i wytrącenia jej lub złamania.
W Polsce broń bardzo nie lubiana z tego powodu że nie wiedziano jak nią walczyć. Obecnie nazwa nadal używana przez głupich ludzi nie wiedzących co ten termin oznacza.
Nigdy, ale to nigdy nie będzie lepsze niż D2 LoD.... To już nie ten klimat...
@czarek00
Tylko gaci nie obsraj z tego bólu dupy bo mama ci nie wypierze tym razem
Tylko gaci nie obsraj z tego bólu dupy bo mama ci nie wypierze tym razem
Tutaj z czarek00 trochę się zgodzę. Nie ma co się od razu podniecać za każdym razem gdy widzi się słowo lewak. W wielu dziedzinach, lewak znaczy całkiem co innego.
Za resztę posta o Panu Januszu - Penis Ci w zęby.
Za resztę posta o Panu Januszu - Penis Ci w zęby.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów