📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
@Halman
Dzięki za info, "przeczytałem" i nadal kurwa nie wiem, po co on sobie ten palec ujebał.
Dzięki za info, "przeczytałem" i nadal kurwa nie wiem, po co on sobie ten palec ujebał.
Wyjątkowo ostra maczeta, choć przyznam, że wolę filmiki, gdzie ucinane są palce tępymi maczetami, tak na 3-4 razy, często trafiając w różne miejsca, po czym krojenie jak chleba i dzielna walka palca o pozostanie na swym miejscu. Czasem sobie myślę, że takie palce mają wtedy większą wolę walki od ruskich poborowych na froncie
"brat Nanavare odciął sobie jeden palec lewej ręki, mówiąc, że co tydzień będzie przedstawiał część ciała ministrowi spraw wewnętrznych" Chyba będzie więcej filmików
Jęczał, że śledztwo "nie prześpiesza" - podobno położyli papiery za śledztwa na hinduskiej karuzeli i teraz brat jest zawodolony
Czego, się dzisiaj nie zrobi dla subów czy lajków..
Przed popełnieniem samobójstwa Nanaware nagrał wideo swoim telefonem komórkowym. Sangram Nikalje, Ranjitsinh Naik Nimbalkar, prawnik Dnyaneshwar Deshmukh i Nitin Deshmukh, wszyscy mieszkańcy Phaltan taluka w dystrykcie Satara, powiedzieli w filmie, że popełniają samobójstwo z powodu nękania.
Satara News: Sprawa samobójstwa Nandkumara Nanavare: Brat odcina palec, ponieważ dochodzenie policyjne nie nabiera tempa. I co tydzień będzie odcinał kolejny, dopóki sprawa nie nabierze tempa.
Satara News: Sprawa samobójstwa Nandkumara Nanavare: Brat odcina palec, ponieważ dochodzenie policyjne nie nabiera tempa. I co tydzień będzie odcinał kolejny, dopóki sprawa nie nabierze tempa.
Reklama maczety. Zamawiam na Allegro. Warto
Porwał się dla okupu i żeby pokazać że nie żartuje odciął sobie palec. Jak rodzina nie zapłaci to pozbawi się głowy. Od tygodnia się nie odzywa
Pantaran napisał/a:
Porwał się dla okupu i żeby pokazać że nie żartuje odciął sobie palec. Jak rodzina nie zapłaci to pozbawi się głowy. Od tygodnia się nie odzywa
Geniusz
agrus11 napisał/a:
"brat Nanavare odciął sobie jeden palec lewej ręki, mówiąc, że co tydzień będzie przedstawiał część ciała ministrowi spraw wewnętrznych" Chyba będzie więcej filmików
Z pewnością minister spraw wewnętrznych się przejmie
W Polsce powiedzielibyśmy na dwa sposoby :
Na złość ministrowi odmrożę sobie uszy
albo
po troszku została z niego garstka proszku
BTW - pojebany protest Hindusa
Na złość ministrowi odmrożę sobie uszy
albo
po troszku została z niego garstka proszku
BTW - pojebany protest Hindusa
Wyjątkowo ostra maczeta, choć przyznam, że wolę filmiki, gdzie ucinane są palce tępymi maczetami, tak na 3-4 razy, często trafiając w różne miejsca, po czym krojenie jak chleba i dzielna walka palca o pozostanie na swym miejscu. Czasem sobie myślę, że takie palce mają wtedy większą wolę walki od ruskich poborowych na froncie
Zrób coś dla tutejszej społeczności i dla siebie.
Udowodnij jak ten pan, iż wolisz tępym narzędziem ucinane palce.
Utnij go komuś a najlepiej sobie.
Kiedy można się spodziewać filmu z akcji?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów