Najlepszy jest sposób w jaki ci kretyni zginęli. Kuter z imigrantami wysłał sygnał SOS, a gdy przypłynęła pomoc...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Bardzo dobra wiadomość! Humor sie poprawia i nic tylko życzyć więcej!
Żeby Słonko dziś świeciło to już by w ogóle było
ale skoro dziś nie świeci to przynajmniej giną śmieci
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
nie poznali środka masy i już na dnie są kutasy
Żeby Słonko dziś świeciło to już by w ogóle było
ale skoro dziś nie świeci to przynajmniej giną śmieci
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Hahaha no jak w kreskówkach, gdyby mieli tv to by wiedzieli, żeby tego nie próbować samemu
Cytat:
Bardzo dobra wiadomość! Humor sie poprawia i nic tylko życzyć więcej!
ale jesteś nieludzki, taka śmierć jest chujowa, lepiej by ich rozstrzelali
I jeszcze jeden i jeszcze raz...
już słyszałem o pomyślę żeby UE ich przygarniała dawała pracę i pomagała... te kurwy jebane przyjadą tutaj będą kradły i brały socjal... Kiedy ta jebana socjalna unia się skończy, kiedy w końcu prawica dojdzie do władzy:/
Żeby tak te wszystkie kutry i łodzie i łódki szły na dno. Pomyśleć, że jeszcze w latach 60 ubiegłego wieku taki rozpierdol jak dziś byłby nie do pomyślenia. W dupach się poprzewracało ojropejczykom.
kropla w morzu, wyobraźcie sobie przyjaciele, że takich kutrów, pontonów, łodzi a nawet tratw, przypływa dziennie na południe Europy setki, a w nich tysiace brudasów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów