📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Debil myślał, że wygra z naturą. Z naturą jednak nie wygrasz, choćbyś nie wiadomo jak się starał. Nie wygrasz i nie oszukasz jej.
To było trudne do przewidzenia...
Bo to nie był ruski motocykl.
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
TB303 napisał/a:
Debil myślał, że wygra z naturą. Z naturą jednak nie wygrasz, choćbyś nie wiadomo jak się starał. Nie wygrasz i nie oszukasz jej.
Przesadzasz. Wiemy z sadola na co stać Naturę. Tu przegrał tylko ze swoją głupotą...
ma kase to sie bawi i nie pierdoli w tancu, motor odzyskał, osuszy i bedzie smigac
i przynajmniej bedzie mial co opowiadac
i przynajmniej bedzie mial co opowiadac
film jest pocięty... ale ok 7 min z kawałkiem... dla większości Sadoli jest to bardzo długo:P
A co kurwa temu motocyklowi się stanie jeśli oczywiście zgasił by go w porę? Chuj wielki Pościągać plastiki bak siodło etc przeczyścić wsio i będzie jeszcze latał Rama z amelinium więc chuj. Jak ma troszkę wiedzy poza tą głupotą to 90% rzeczy sam zrobi jedynie wydech chuj strzeli i może mieć komplikacje z prądem co też nie jest pewne. Mało razy to się enduro topiło w lesie?
Motor zgasił jak wyczuł że juz jest pizda, nie wiadomo ile czasu szukał, tydzien, 2 tygodnie, ale ważne że ma motor, może troche głupi jest ale wy jeszcze bardziej głupi jesteście od niego bo zachowujecie sie jak byście wszystko wiedzieli i umieli przewidzieć swoją przyszłość. Nie jeden bez zastanowienia podjął szybką decyzje, której później żałował. Ale to jest sadol jestem jedym z was tak ten kolo jest głupi ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów