Zacząłem się żegnać z życiem.
Odruchowo zacząłem hamować do deski.
Tablica rozdzielcza rozświetliła się lampkami o których istnieniu nie miałem pojęcia... brakowało tylko komunikatu "pull up" i "terrain ahead".
Samochód opanował poślizg, wyprostował auto i zmieściłem się w zakręt. Jedyne co musiałem zrobić to wyprać zasrane siedzenie.
Jakby nie komputer to bym się rozpierdolił.
Do kilku piszących powyżej o ASR - panooooowie... Widać, że nie wiecie do czego toto ASR służy. Ogólnie najczęściej działa do jakichś 40 km/h, jest to rodzaj systemu kontroli trakcji; najkrócej pisząc - zapobiega "buksowaniu" przy ruszaniu to tak bardzo skrótowo).
nawet 15 letnie auta premium, mając właśnie takie systemy, same wychodzą z poślizgu
niezła ocena po włosach
Dekolt bylo widac pare razy
a nie przyszło ci do głowy że element po prostu szczęścia, jak się wszystko ułoży w takiej sytuacji to co najmniej, podkreślam co najmniej 1/3 sukcesu wyprowadzenia pojazdu?
Ty czytasz czasami co piszesz?Jakie kurwa szczęście? Gość zachował zimną krew i ogarniał całą sytuacje od początku do końca.Kontre robił momentalnie w chwili zarzucenia samochodu.Jak by za chuj nie umiał jeździć to by się tak nie zachował ... Zajebał by hamulec i odbijał się od bandy do bandy, jakiś czas temu był tutaj taki filmik w kozakiem w M3 E46 co właśnie tak skończył
P.S. Wiem bo to bo jestem
Fajnie, że stało się to w dobrym i nowoczesnym samochodzie - po pierwsze, widać że nawet takie wpadają w poślizgi, a niektórzy właściciele o tym zapominają. Po drugie, mieli szczęście że elektronika pozwoliła im się z tego uratować.
Na miejscu kierowcy wysłałbym film do siedziby AUDI dołączając do tego flaszkę i podziękowania. Oni powinni odesłać drugą flaszkę bo dzięki takiemu debilowi mają idealny film promocyjny.
Dobre opony (bo większość Januszy szuka używek jak już wyda cały hajs na furę)
Odrobina szczęścia
I tyle
Więcej nie trzeba
Serio nikt nie zauważył ze ten typek na specjalnie wprowadza auto w poślizg? Obczajcie ruch reki na ułamek przed poślizgiem... n w sumie to obie ręce.
Znaczy też nie rozumiem tego pierwszego ruchu o 45°, bo nie widzę aby auto się ślizgało, a na pewno nie tak bardzo, ale klamerka nie pokazuje prawie drogi, więc się powstrzymałem od komentowania tego
:oneko:Chciałbym zobaczyć tych wszystkich sadisticorosłych ekspertów w akcji. Jak w panice układaliby ręce, jakby szybko, a zarazem spokojnie manewrowali kierownicą. W chwili gdy się nie spodziewasz wygląda to inaczej, dostajesz impuls i robisz wszystko i jak najlepiej tylko potrafisz żeby się nie rozbić. W chwili poślizgu po prostu już nie myślisz... "o kurwa ręce mam źle, o kurde a to mam źle, a tamto" Mózg przełącza się jednym słowem w tryb przetrwania, a koleś moim zdaniem zrobił to być może na swój sposób jedną ręką ale jednak poskutkowało.
każdy baran z tyloma systemami by to wyprowadził, ale widać nikt Cię nie przekona
Kuuuurwa jaki macho ręka na lewarku w automacie - tego jeszcze nie grali
Zaraz macho.. moi rodzice mają automat w samochodzie i czasem jak robię za kierowcę, to też rękę nie wiem po co, ale trzymam na drążku
Serio nikt nie zauważył ze ten typek na specjalnie wprowadza auto w poślizg? Obczajcie ruch reki na ułamek przed poślizgiem... n w sumie to obie ręce.
Zgadzam się.
W 0:16/17 zbliża się delikatnie do lewej krawędzi pasa.
W 0:18, przed jakimkolwiek naglejszym manewrem, ściąga do siebie drążek skrzyni biegów i po chwili odbija gwałtownie w prawo. Gdyby chciał mógłby po prostu lekko skręcić w prawo kierownicę i nic by się nie stało.
Wygląda jakby pojeb specjalnie się w to wpakował.
każdy baran z tyloma systemami by to wyprowadził, ale widać nikt Cię nie przekona
Weź swojego grata i rozpędź się do 140km/h na autostradzie w takiej pogodzie i wykonaj gwałtowniejszy ruch. Oczywiście nie zapomnij o kamerce.
Zobaczymy czy należysz do grupy "każdy". Po tym co piszesz stwierdzam ,że popierdalasz jeszcze do gimnazjum, a jedyne czym jeździłeś to samochody w grach.
Jak byś nie wiedział to jest to skrzynia Tiptronik lub Multitronik, więc oprócz tego że to automat to skrzynia sekwencyjna więc jak najbardziej wskazane trzymanie ręki na drążku.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że piszesz pierdoły o których nie masz pojęcia. Zawsze obie ręce trzymasz na kierownicy, zmieniasz szybko bieg i ręka wraca na kierownicę a nie jakiejś masowanie gałeczki. Widzę przyzwyczajenia zostały u Ciebie mocno zakorzenione.
Najgorsze również w tym jest to, że niechcący dałem Ci za te pierdoły piwo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów