Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Weź swojego grata i rozpędź się do 140km/h na autostradzie w takiej pogodzie i wykonaj gwałtowniejszy ruch. Oczywiście nie zapomnij o kamerce.
Zobaczymy czy należysz do grupy "każdy". Po tym co piszesz stwierdzam ,że popierdalasz jeszcze do gimnazjum, a jedyne czym jeździłeś to samochody w grach.
mam się narażać, żeby przekonać jakiegoś gimbola? chyba żartujesz
Systemy WSPOMAGAJĄ opanowanie samochodu a nie robią to za kierowcę. Jest granica gdzie system uchroni od utracenia trakcji po przekroczeniu której jesteś zdany na siebie i swoje umiejętności.
Piwko dla gościa za zimną krew i opanowanie auta!
Cieszę się, że na co dzień nie muszę poruszać się po polskich drogach samochodem - ograniczam możliwość spotkania któregoś z mistrzów kierownicy.
Czy ludzie twierdzący że ABS, ESP itp zrobiły tu 95 procent roboty w ogóle kiedykolwiek byli w takiej sytuacji ?
widocznie byli, wiele razy i jak tu ktoś wcześniej wspomniał, mając odpalone np. DTC w BMW trzeba się sporo natrudzić, żeby wpaść w ogóle w poślizg
jedyne co mogę przyznać gościowi, że nie zamknął oczu, jak to kobiety mają w zwyczaju
Częściowo odpowiada to też na pytanie po chuj on ma kamerkę nagrywającą wnętrze samochodu.
Zwazywszy na fakt iz jest to wersja quattro [logo jest na listwie alu po stronie pasazera] to jest to skrzynia Tiptronic lub moze i juz S-tronic [DSG] - ciezko okreslic. Multitronic odpada, Sherlocku.
Spoko Watsonie, niestety nie posiadam Audioli aby dostatecznie być na topie w ich technologiach
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że piszesz pierdoły o których nie masz pojęcia. Zawsze obie ręce trzymasz na kierownicy, zmieniasz szybko bieg i ręka wraca na kierownicę a nie jakiejś masowanie gałeczki. Widzę przyzwyczajenia zostały u Ciebie mocno zakorzenione.
Najgorsze również w tym jest to, że niechcący dałem Ci za te pierdoły piwo
A ty co instruktor, czy egzaminator WORD'u? To może pare słów o ECOdriving'u?
Ja wolę w poślizgu kręcić jedną ręką, żeby się w drugą nie zaplątać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów