18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kowboj 2022-09-11, 23:35 1
Nafaszerowali ją ołowiem będzie cięższa
Zgłoś
Ukrainski_Król 2022-09-12, 0:38 3
trzeba miec niezle nasrane we łbie :

cokolwiek baba przeskrobala atakujac nozem policjanta podpisuje na siebie wyrok
- odstrzelenie
- dozywocie
- 25 lat w wiezieniu?

zatrzymujac sie i "oddajac" sie wymiarowi sprawiedliwosci :
- zostaje skazana na jakies 5 lub 7 lat ? Wychodzi po 3 za dobre sprawowanie? Kurwa - cokolwiek innego niz zejscie z tego swiata lub dozywoscie/20 lub 30 lat za kratkami.
Zgłoś
021ku 2022-09-12, 7:58 4
1408 napisał/a:

Leżała na ziemi to wpakowali w nią dwa magazynki. No czy ja wiem czy adekwatna "kara"... xD
Tzn nie żebym ją bronił, po prostu się zastanawiam czy to miało sens.

To nie jest "kara". Od kar są sądy. To jest środek zapobiegawczy.
Zgłoś
squach 2022-09-12, 9:16
Con4terPro96 napisał/a:

lLocha uśpiona i prawidłowo - po co takie cos ma życ i zabierać normalnym ludziom powietrze

Nie mów tego w Holandii przypadkiem, bo połowa polskich madek 500+ by zostałą wyjebana w kosmos
Zgłoś
miedzianek 2022-09-12, 12:40 2
freaky napisał/a:

Ale patrzcie jaka sprawna akcja. Kaszalot z nożem dostaje kulke od partnera gliniarza, potem kolejne sześć od poszkodowanego, wyciąga stazę taktyczną i sam sobie tamuje krwotok. Potem pewnie spisze protokół czy inny meldunek i po sprawie.

tymczasem w Polsce:

'bandyty, co oni robio, pod sond, eoeo lgbt, mam wszystko nagrane!'
Zgłoś
mazga50 2022-09-12, 15:35
Na walenia z pistoletem? A harpuna na wyposażeniu nie mają?
Zgłoś
ActAnonymous 2022-09-12, 18:34
nowynick napisał/a:

Dobra sprawdzam! Damy Ci dam nóż a sam wybieram gnata 9mm, najwyżej odtworzymy epicką scenę z Indiany Jonesa

Będzie to wyglądało mniej więcej tak :

Zgłoś
htr83 2022-09-12, 19:54 1
a potem te małpy w asyście oderwanych od rzeczywistości białasów czy innych wegan wyłażą na ulice z transparentami i płaczą że zła policja zamordowała dobrego mudżyna
Zgłoś
r................t 2022-09-12, 21:21 2
Najprawdopodobniej suicide by cop. w usa dosyć czesto praktykowane. Tam masz praktycznie 100% pewności, że cie policja odjebie jak wyskoczysz z nożem
Zgłoś
Hauhauhauhau 2022-09-13, 0:14
Tak większość tutaj broni tego systemu, może i trochę słusznie...
Ale w PL spora część psów zasługuje na to, żeby za swoje skurwysyńskie egzekwowanie "prawa", spotkać się z kimś kto ich dojedzie...
Zgłoś
streetfighter23 2022-09-13, 9:52
freaky napisał/a:

Ale patrzcie jaka sprawna akcja. Kaszalot z nożem dostaje kulke od partnera gliniarza, potem kolejne sześć od poszkodowanego, wyciąga stazę taktyczną i sam sobie tamuje krwotok. Potem pewnie spisze protokół czy inny meldunek i po sprawie.

u nas prokurator by 4 miesiace analizował i stwierdził ze co prawda miała nóż ale jak ja odepchnał to nie stanowiła zagrożenia - policjant do wyjebania stawiamy zarzuty
Zgłoś
lacrimal 2022-09-14, 8:51
pałkarz pójdzie siedzieć ... za późno strzelał
Zgłoś
Megatrans666 2022-09-16, 22:13
Takich kolegów to ze świecą szukać.
Zgłoś
AdamBrown 2022-09-17, 0:34
BarmanInternetu napisał/a:

To wbij nóż w oponę, a w drugą strzel z pistoletu. Z tej której szybciej zejdzie powietrze masz większe obrażenia pomijając już kwestie ostrza które dodatkowo tnie wnętrzności

kula 9mm koziołkuje, i robi duże obrazenia wewnętrzne, ma większą kinetykę, niż nóz, ale i to i tamto może zabić., bardziej zależy w co trafi
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem