18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Con4terPro96 2022-09-11, 17:30 28
lLocha uśpiona i prawidłowo - po co takie cos ma życ i zabierać normalnym ludziom powietrze
Zgłoś
freaky 2022-09-11, 19:05 51
Ale patrzcie jaka sprawna akcja. Kaszalot z nożem dostaje kulke od partnera gliniarza, potem kolejne sześć od poszkodowanego, wyciąga stazę taktyczną i sam sobie tamuje krwotok. Potem pewnie spisze protokół czy inny meldunek i po sprawie.
Zgłoś
1408 2022-09-11, 19:28 13
Leżała na ziemi to wpakowali w nią dwa magazynki. No czy ja wiem czy adekwatna "kara"... xD
Tzn nie żebym ją bronił, po prostu się zastanawiam czy to miało sens.
Zgłoś
1408 napisał/a:

Leżała na ziemi to wpakowali w nią dwa magazynki. No czy ja wiem czy adekwatna "kara"... xD
Tzn nie żebym ją bronił, po prostu się zastanawiam czy to miało sens.

Po to by się locha nie podniosła i drugi raz nie dźgnęła.Wbrew pozorom nóż robi znacznie większe obrażenia niż 9mm par
Zgłoś
nowynick 2022-09-11, 19:54 5
BarmanInternetu napisał/a:

Po to by się locha nie podniosła i drugi raz nie dźgnęła.Wbrew pozorom nóż robi znacznie większe obrażenia niż 9mm par

Dobra sprawdzam! Damy Ci dam nóż a sam wybieram gnata 9mm, najwyżej odtworzymy epicką scenę z Indiany Jonesa
Zgłoś
nowynick napisał/a:

Dobra sprawdzam! Damy Ci dam nóż a sam wybieram gnata 9mm, najwyżej odtworzymy epicką scenę z Indiany Jonesa

To wbij nóż w oponę, a w drugą strzel z pistoletu. Z tej której szybciej zejdzie powietrze masz większe obrażenia pomijając już kwestie ostrza które dodatkowo tnie wnętrzności
Zgłoś
BrainOsw 2022-09-11, 21:12 6
I jak zawsze kilka kulek leżącemu, bo po co ukarać, lepiej zabić na miejscu ze złości fuck logic... jebane niebieskie szmaty... Dobrze że niglety z hood do nich też walą to przynajmniej karma się wyrównuje co jakiś czas.
Zgłoś
ruchamdziwki 2022-09-11, 21:15 7
ogolnie jebac policję ale kurwa co ty pierdolisz? jakaś gruba czarna murzyńska szmata z nożem leci na psa, sam na jego miejscu bym ją odjebal
BrainOsw napisał/a:

I jak zawsze kilka kulek leżącemu, bo po co ukarać, lepiej zabić na miejscu ze złości fuck logic... jebane niebieskie szmaty... Dobrze że niglety z hood do nich też walą to przynajmniej karma się wyrównuje co jakiś czas.

Zgłoś
ruddie 2022-09-11, 21:34 7
BrainOsw napisał/a:

co Ty ćpiesz?
Zgłoś
toastt 2022-09-11, 21:36 13
BrainOsw napisał/a:

Dostanie karę i będzie pierdzieć w więzienną piżamę przez lata na koszt podatnika LUB dostanie kilka kulek za maks. 10 dolców i oszczędzi amerykańskiemu podatnikowi kilka-kilkadziesiąt tysięcy dolarów, które trzeba by było wyłożyć na jej utrzymanie w więzieniu przez kilka-kilkanaście lat odsiadki.
Zgłoś
Mzimu 2022-09-11, 21:59 5
USa to jednak piękny kraj - można za darmo i bezkarnie postrzelać do wkurwiających, tłustych , agresywnych bab.
Zgłoś
Djt88 2022-09-11, 22:44 3
nowynick napisał/a:

strugasz głupka czy jesteś upośledzony?
Zgłoś
Vetralh 2022-09-11, 22:46
BLM
Zgłoś
El Caudillo 2022-09-11, 23:28 4
Podoba mnie się to , pełna profeska i stazę sobie ogarnął na szybkości

Black Targets Counts
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów