Po to by się locha nie podniosła i drugi raz nie dźgnęła.Wbrew pozorom nóż robi znacznie większe obrażenia niż 9mm par
Po to by się locha nie podniosła i drugi raz nie dźgnęła.Wbrew pozorom nóż robi znacznie większe obrażenia niż 9mm par
Dobra sprawdzam! Damy Ci dam nóż a sam wybieram gnata 9mm, najwyżej odtworzymy epicką scenę z Indiany Jonesa
Dobra sprawdzam! Damy Ci dam nóż a sam wybieram gnata 9mm, najwyżej odtworzymy epicką scenę z Indiany Jonesa
To wbij nóż w oponę, a w drugą strzel z pistoletu. Z tej której szybciej zejdzie powietrze masz większe obrażenia pomijając już kwestie ostrza które dodatkowo tnie wnętrzności
I jak zawsze kilka kulek leżącemu, bo po co ukarać, lepiej zabić na miejscu ze złości fuck logic... jebane niebieskie szmaty... Dobrze że niglety z hood do nich też walą to przynajmniej karma się wyrównuje co jakiś czas.
I jak zawsze kilka kulek leżącemu, bo po co ukarać, lepiej zabić na miejscu ze złości fuck logic... jebane niebieskie szmaty... Dobrze że niglety z hood do nich też walą to przynajmniej karma się wyrównuje co jakiś czas.
co Ty ćpiesz?
Dostanie karę i będzie pierdzieć w więzienną piżamę przez lata na koszt podatnika LUB dostanie kilka kulek za maks. 10 dolców i oszczędzi amerykańskiemu podatnikowi kilka-kilkadziesiąt tysięcy dolarów, które trzeba by było wyłożyć na jej utrzymanie w więzieniu przez kilka-kilkanaście lat odsiadki.
strugasz głupka czy jesteś upośledzony?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów