Mały fail pandy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo pandy to takie tłuste pierdoły, dawno by wyginęły gdyby nie były oczkiem w głowie Chińczyków.
ip wygineły by też z ich powodu przez wycinanie lasów ich naturalnego środowiska jak i jedzenia i przez zabijanie ich dla trofeów,futer i innych pierdół tak wiec nie zgodze sie z tobą do kolego
Gdyby zamiast pandy wstawić tłustą murzynkę to gif byłby jeszcze ciekawszy.
Niewiele brakowało a połknęłaby dupą wielkie drewniane dildo oO
pewnie sobie wora rozpruła
szorowała dupą po gałęzi to musi być samica
Wchodzę tu i oglądam: kotki, pandy, kucyki... Tak, to jest sadistic.
O.R.M.O napisał/a:
ip wygineły by też z ich powodu przez wycinanie lasów ich naturalnego środowiska jak i jedzenia i przez zabijanie ich dla trofeów,futer i innych pierdół tak wiec nie zgodze sie z tobą do kolego
Wiec twierdzisz, ze bycie zwalczonym przez inny gatunek nie oznacza slabosci?
I nie oszukujmy sie, przydatnosc pandy w srodowisku jest zerowa, jest utrzymywana przy zyciu tylko dlatego, ze ludzie lubia na nia popatrzyc, a utrzymywana w malej ilosci, bo wiecej ludzi patrzy, gdy powiedza <spojrzcie, to ostatnia panda na swiecie, wszystko przez was!>
czlowiek to taki masochistyczny gatunek, najpierw zdominowal caly swiat zwierzat, a teraz za to przeprasza i probuje sie karac.
Europejczyk, najpierw zdominowal swiat ludzi, a teraz probuje za to przepraszac. chuj nie logika
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów