📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rasistka, bez jaj...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Rasistka, bez jaj...
Mam nadzieję że bez, chociaż tutaj to nigdy nie wiadomo...
9gag sprzed kilka dni. Nie oczekuje od sadistica dawnego poziomu ale do kurły... minimum przyzwoitości chociaż, wypad z takimi tiktokowymi gównami...
Łoo qrwa!
Aleś ty dawno tu nie był!
Portal przechwyciły dzieci neostrady, flodzia, halman i reszta debili!
Żal jak chuj!
To jest zadol, spieprzać z tym
serenity napisał/a:
Łoo qrwa!
Żal jak chuj!
przecież macie te swoje "dojrzałe" materiały w zakładce hard, a główna strona, nie wymaga potwierdzenia dorosłości
serenity napisał/a:
Łoo qrwa!
Żal jak chuj!
Aktualnie osoby które wrzucają takie rzeczy nie mają pojęcia co to neostrada
Trzeba się pogodzić z tym że się starzejemy i nic z tym nie zrobimy, jedyne co mogę powiedzieć to że, popieram słowa Halmana, trzeba by zablokować wszystko z yt.
Przydała by się też nowa zakładka na forum "tiktokowce".
Wesołego alleluja
Bobicker napisał/a:
Aktualnie osoby które wrzucają takie rzeczy nie mają pojęcia co to neostrada
Trzeba się pogodzić z tym że się starzejemy i nic z tym nie zrobimy, jedyne co mogę powiedzieć to że, popieram słowa Halmana, trzeba by zablokować wszystko z yt.
Przydała by się też nowa zakładka na forum "tiktokowce".
Wesołego alleluja
Jak dla mnie twórcy strony sprytnie wymyślili, stronę główną, gdzie są w jakiejś gałęzi dopuszczane rozrywkowe filmy żeby przyciągać widzów i stopniowo ich wdrażać w nieco mroczniejsze pokoje a czy z tiktoka to średnio wiem co to jest, ale jak lubię sobie słuchać Mentzena, to on opisał to (o ile dobrze zrozumiałem) jako chiński facebook gdzie dzieci wchodzą, żeby ich rodzice nie śledzili a co zakładek, owszem jest opcja, ale chyba na zasadzie podwójnej zakładki, czyli na głównej było by wszystko, a na zakładce główna beta, to samo, ale bez śmieszków, i chyba wszyscy byliby zadowoleni (bo inaczej nie widzę sensu segregowania).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów