Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jechałem samochodem i zobaczyłem stojącego przy rowie dużego owczarka. Coś mnie podkusiło, żeby zatrzymać się i sprawdzić co się dzieje. W rowie leżał potrącony martwy niemal identyczny pies. Stojący nad nim owczarek PŁAKAŁ. Jemu leciały normalne łzy... Tego widoku nie zapomnę nigdy. Zwierzęta mają uczucia bardziej rozwinięte od ludzi. Jestem pewien, że mają też duszę.
List są zajebiste. A za rozjebanie tej małej szczekliwej kurwy props. Tylko psy w normalnym rozmiarze ! Od kolana w górę, a tak serio nie ważny pies, ważny właściciel. Trzeba pilnować swojego. Ostatnio do mojego się zerwał jakiś 50 kg to mu najebałem haha. Nie ma podjazdu do moich kumpli. Dobrze że to nie był żaden sramsraff bo bym pewnie pisał ten post jedna ręka .
Wstawaj, zesrałeś się.
jak się dobrze przyjrzeć to wygląda na szakala
Może być ale pewne jest, że to nie lis.
Chyba to koyot
Dokładnie, nie wygląda na naszego Lisa Tomasza.
[ Dodano 2024-08-25, 00:04 ]
A tak na serio to nie jest też pies.
List są zajebiste. A za rozjebanie tej małej szczekliwej kurwy props. Tylko psy w normalnym rozmiarze ! Od kolana w górę, a tak serio nie ważny pies, ważny właściciel. Trzeba pilnować swojego. Ostatnio do mojego się zerwał jakiś 50 kg to mu najebałem haha. Nie ma podjazdu do moich kumpli. Dobrze że to nie był żaden sramsraff bo bym pewnie pisał ten post jedna ręka .
Weź dzieciaku skończ pierdolić.
Kiedyś widziałem płaczącego psa.
Jechałem samochodem i zobaczyłem stojącego przy rowie dużego owczarka. Coś mnie podkusiło, żeby zatrzymać się i sprawdzić co się dzieje. W rowie leżał potrącony martwy niemal identyczny pies. Stojący nad nim owczarek PŁAKAŁ. Jemu leciały normalne łzy... Tego widoku nie zapomnę nigdy. Zwierzęta mają uczucia bardziej rozwinięte od ludzi. Jestem pewien, że mają też duszę.
Ja nie jestem pewien, czy wszyscy ludzie mają duszę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów