Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za Ciebie by był kurwa props Matole 😆👏
Kolejny ? Was to wystarczy spytać skąd jesteście i kleicie pizdy bohaterzy klawiatury hahhqqhqhq
Kolejny ? Was to wystarczy spytać skąd jesteście i kleicie pizdy bohaterzy klawiatury hahhqqhqhq
ciężki przypadek
[ Dodano: 2024-08-24, 21:28 ]
ale lajków dostałem czyli coś w tym jest żebys się nie zesrał
Jeszcze tydzień wakacji, i takie nogimatołka pszyrkę będą odrabiać zamiast się na sadolu produkować
Jaten teraz to sobie przeskrobałeś hahhaah
Ty też do tych piesków wypierdalaj głaszczcie się razem, pedały miękkie . Papa buzi czy co. Tam lubicie.
Słuchaj pytałeś mnie skąd jestem, to jest taka mała miejscowość na południu Polski
Ty też do tych piesków wypierdalaj głaszczcie się razem, pedały miękkie . Papa buzi czy co. Tam lubicie.
ty ćpunie pierdolony jak nie możesz wytrzymać to napisz komentarz i zamknij ten menelski ryj, bo nikt nie chce tracić czasu na czytanie twoich pedalskich fantazji, obszczańcu
[ Dodano 2024-08-24, 22:20 ]
ty ćpunie pierdolony jak nie możesz wytrzymać to napisz komentarz i zamknij ten menelski ryj, bo nikt nie chce tracić czasu na czytanie twoich pedalskich fantazji, obszczańcu
Tylko ty dziwko tracisz dzieki. Tez możesz pisać skąd jesteš, miałbym już 3 pajaców na odwiedziny. Katowice zapraszają . Chętnie rozjebie komuś z was ryj pedały. Już was 3 naliczyłem
Słabo ci to idzie bo też jestem z południa. Może się przynaj i zatańczymy przy piwku:)
Tylko ty dziwko trqcis dzieki. Tez możesz pisać skąd jest s miałbym już 3 pajaców na odwiedziny. Katowice zapraszają
Słuchaj pytałeś mnie skąd jestem, to jest taka mała miejscowość na południu Polski, Szczamci Doryja
Kurwa wszyscy 3 się nie zesrajcie, bo pewnie spustom w spodnie z podniecenia nie byłoby końca.
@: ja tylko pisałem swoją opinię a koleżanki od siadania na chuju wrzuciily swoje zdanie. Nie ma co ich oceniać.
Takie 3 proste słowa i każdego Polaka kurwica bierze 😀
[ Dodano: 2024-08-24, 22:43 ]
@BambiPMT: Takie to cioty mocne na PW . Mało chętni, chyba żeby płakać. Pedały od małych białych piesków papa. Czas na Kieślowskiego i sen .
@: ale to ty się zesralaś pedałko. Własnego przyjaciela byś nie obronił frajerze?
Dobrze mówisz.
A piszący ze pies to ma być pies, musi być duży, silny i chuj wie co tam jeszcze .... Wezicie sie nie wiem, za lekcje myślenia jakieś czy coś, pewnie nie pomoże ale chociaż spróbujcie. Domowa zabawka jak chomik czy inna świnka morska, tylko mądrzejsze. Do dawania rozrywki i towarzystwa właścicielom. A wy to rozpatrujecie w kontekście psa obronnego....?
Dowolne inne specjalistyczne narzędzie też porownujecie do innego o zupełnie innym zastosowaniu, np młotek jest dla was chujowym srubokretem?
Btw za długi tekst, 3/4 użytkowników przerosła ilość literek.
Kurwa, przeglądam ten portal często w połowie butelki wina, jestem niezbyt inteligentny, ale poziom dorosłych ludzi tu piszących swoje mądrości jest tak kurwa przytłaczająco niski, ze chyba zmienie nawyk i zacznę po 2 butelkach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów