18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Uwaga na cukier!
s................t • 2011-04-04, 16:59
Zanim użyjecie sprowadzanego z Niemiec cukru, przepuście je przez sitko. W kawie znalazłam białą centymetrowa larwę. Taką samą jak na tym zdjęciu.

I jeśli znajdziecie, nawet po wyrzuceniu nie warto z niego korzystać, bo produkty jej przemiany materii i tak mogą zaszkodzić.

Zdjęcie pochodzi z internetu
Zgłoś
ritu4l 2011-04-05, 18:18
Dla szwbów to naturalny dodatek, tylko Polacy tacy "wybredni"

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
landryn86 2011-04-05, 18:34 1
"bo produkty jej przemiany materii i tak mogą zaszkodzić" hmm.. jak zamienisz się w taką samą larwę, to daj znać, a jak nie, to słodzę dalej;)
Zgłoś
Lumpy1 2011-04-05, 18:47 1
i co przeniosłeś robaczki z szajsowego cukru na produkt polski
czy o chuj Ci chodzi z tym zdjęciem??

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
slide91 2011-04-05, 19:31
to jest larwa mola spożywczego...
zostawia bardzo fajne produkty przemiany materii....
najlepiej wyjebac odrazu a larwy zajebac bo jak sie rozmnoza to ni chuja nie da rady tego zakonczyc. sa dosłownie wszedzie :/

Miłość do ukochanego klubu to jedno z najsilniejszych, najbardziej szczerych i trwałych uczuć, które niemal zawsze pozostaje niezmienne od kołyski, aż po sam grób.
Zgłoś
PureWhite 2011-04-05, 19:33 1
Prawdziwy sadysta takich rarytasów nie wyrzuca, ale konsumuje ze smakiem.
Zgłoś
kanarinho 2011-04-05, 20:21
Kupuje jedzenie w Niemczech już od dawna i nigdy mi się nie trafiły takie niespodzianki. A za naszą obecną sytuacje wińcie jebanych kacapów, jebanych solidaruchów i jeszcze bardziej jebany rząd. Nie podobają się larwy w niemieckim cukrze? Kupujcie polski pozbierany z podłogi za dwa razy większą cenę.
Zgłoś
DziQ6666 2011-04-05, 20:23
Ciekawe że na niemieckim cukrze jest napis TESCO produkt polski
Zgłoś
Acho 2011-04-05, 20:25
Żyw się w tesco dalej.
Zgłoś
~PowerBoBass 2011-04-05, 20:28
Czy Wy czytać nie umiecie? Zdjęcie jest poglądowe, żebyście wiedzieli, z czym jecie ciasto
Zgłoś
D................r 2011-04-05, 20:36
sisteragent napisał/a:

[...]W kawie znalazłam białą centymetrowa larwę.[...]

Jak ty się po tym nie porzygałaś, to masz stalowy żołądek.
Zgłoś
Black Snake 2011-04-05, 20:54
@Roszp, no kurwa mam tego ostatnio pełno, ze zbożem się do domu wprowadziło i ni chuja pozbyć się nie da. Później się to w tak jakby ćmy zamienia, a środki dostępne w sklepie nic nie pomagają ;/ A tak w ogóle to pewnie zjadłem już tego dużo i żyję ;p

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
s................t 2011-04-05, 21:07
Rzygałam jak kot. Ciężko się nie porzygać mając świadomość tego, że mogło się zjeść robala.
Zgłoś
jankol 2011-04-05, 21:13
Dobrze! Sadol uczy i bawi
Tylko, że to polski cukier, czyli my ich trujemy tu takie jakby sprzężenie zwrotne występuje
Zgłoś
A................n 2011-04-05, 21:17
Zgadzam się z slide91. To larwa mola spożywczego. Jak już się rozmnoży, to zapieprza toto nawet po suficie :] Wiem coś o tym, też miałam z tym dziadostwem przeprawę... Ale żeby zjedzone nam zaszkodziło? Nie słyszałam jeszcze Smacznego hehe.
Zgłoś
slide91 2011-04-05, 22:20
zaszkodzić pewnie nie zaszkodzi, no zalezy w jakich ilosciach.
obecnosc larw mozna rozpoznac po pajęczynce na jedzeniu ( np: ciastka, makaron itd)
sa jakies lepy na te mole ale to tylko na dorosłe osobniki które latają i przypominaja małe ćmy lub swoich odpowiednikow ubraniowych

Miłość do ukochanego klubu to jedno z najsilniejszych, najbardziej szczerych i trwałych uczuć, które niemal zawsze pozostaje niezmienne od kołyski, aż po sam grób.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów