Pokonywanie barykady przez policje. Filmik z innej perspektywy, ale armatka zasłoniła najlepsze... suka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A gdzież on się podział ?
Czekam na dni kiedy w końcu Polacy zobaczą jak u nas jest chujowo i sami wyjdą na ulice... (Będzie wtedy w chuj materiału na Sadolu )
To Turcja - obywatele nakurwiają islamski rząd. Tak, dokładnie - Turkowie przeciwko islamowi.
Sadole, kibicujmy
...szczególnie, że to jeden z tych tematów, o których popularne media skrupulatnie milczą, albo co najwyżej traktują temat na równi z wybudowaniem linii kolejowej do Koziej Wólki.
Sadole, kibicujmy
...szczególnie, że to jeden z tych tematów, o których popularne media skrupulatnie milczą, albo co najwyżej traktują temat na równi z wybudowaniem linii kolejowej do Koziej Wólki.
@Gruchens
Akurat w Turcji to świecki rząd napierdala islamistów
Akurat w Turcji to świecki rząd napierdala islamistów
Kierowca debil po co sie zatrzymywał jak tyle celów mu samych podbiegło pod koła?
był sobie turek i nie ma sobie torka !
WOLNOŚĆ SŁOWA DLA SADISTICA!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów