Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proponuję zapoznać się z terminem orgazm poprzez stymulacje prostaty...
proponuję zapoznać się z definicją jebany pedał
proponuję zapoznać się z definicją jebany pedał
Czemu od razu homoseksualista ?? Heh ?? Pegging... Zresztą nie ma sensu na tym portalu dyskutować bo albo 10 letnie barany albo kryptogeje którzy boją się przyznać do swojego ukrytego pociągu do płci brzydkiej.
Palić pedałów!
Czemu od razu homoseksualista ?? Heh ?? Pegging... Zresztą nie ma sensu na tym portalu dyskutować bo albo 10 letnie barany albo kryptogeje którzy boją się przyznać do swojego ukrytego pociągu do płci brzydkiej.
Też mnie to dziwi - sami nie widzą jak to już się stało nudne. Co kolejny temat, to ci mówią jak to ich obrzydzają geje. Ja widzę tylko dwa możliwe wytłumaczenia tego spamu:
albo
a) chłopaki chcą udowodnić swoją heteryczność, a nie od dziś w końcu wiadomo, że jedynie winny się tłumaczy z czynów, o które nikt ich nie podejrzewa,
albo
b) chcą wejść w konwencje użytkownika sadistica, na zasadzie: "każdy sadol nie lubi murzynów, pedałów i ciapaków, a lubi Korwina, cycki i "sadyzm"(patrz: komentarze a'la "przecież to w ogóle nie jest sadystyczne!")". Tak więc stawiają przemysłowo piwa tym tematom i komentarzom, które mają najwięcej piw, jakby ich poczuciem humoru sterowała opinia publiczna, jak to napisał pewien dramaturg, despotyczna pani poczynań naszych. Później, stosując się do dyrektyw pisania wzorcowego modelu komentarza, oczekują odwdzięczenia się innych im podobnych.
Wy też macie strefy erogenne w odbycie i okolicach, jak wszystkie istoty ludzkie.
Nie wiem, jak możecie z tym żyć. Proponuję wypalić kwasem.
Wasza dziewczyna nigdy nie wsadziła wam palca w dupę w trakcie robienia lodzika? Super sprawa.
A, chwila, zapomniałem...
Wasza prawa dziewczyna nie sięgnie jednocześnie do fiuta i dupy, a wasza lewa dziewczyna jej nie pomoże, bo czuwa nad klawiszami Alt+Tab żeby schować RedTube'a gdy mama wejdzie do pokoju.
@szerLucjan i reszta desantu z Frondy:
Wy też macie strefy erogenne w odbycie i okolicach, jak wszystkie istoty ludzkie.
Nie wiem, jak możecie z tym żyć. Proponuję wypalić kwasem.
Wasza dziewczyna nigdy nie wsadziła wam palca w dupę w trakcie robienia lodzika? Super sprawa.
A, chwila, zapomniałem...
Wasza prawa dziewczyna nie sięgnie jednocześnie do fiuta i dupy, a wasza lewa dziewczyna jej nie pomoże, bo czuwa nad klawiszami Alt+Tab żeby schować RedTube'a gdy mama wejdzie do pokoju.
Palec, a 20 centymetrowe dildo to jest różnica
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów