Zajebane z fejsa. W sumie jako fetyszysta tez tak robie. Jestem pojebany?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Qunda napisał/a:
W sumie jako fetyszysta tez tak robie.
Naczy że co? Wąchasz buty starym grubym babom?
Będą z niego ludzie
Jak w wieku 10 lat podnieca się zapachem obuwia kobiet to w wieku 20 lat będzie upychał zwłoki prostytutek do beczek z formaliną
Też zaklejasz oczy izolką? Super! Myślałem, że jestem jedynym zbokiem:)
Tomasz. Nie chciałaś w dupę to masz.
Ja tam nie lubię jak ciocia przyjeżdża... Moja już parę dni wcześniej wkurwiona łazi. A jak już przyjedzie to muszę pościć albo na indianina jeździć.
Poprawiło mi to humor konkretnie
jestem fetyszystą, ale nie czaje jak można się jarać smrodem z obuwia, albo brzydkimi stopami grubej ciotki.
Ciekawe czy na świecie są kobiety, które odczuwają podniecenie lub satysfakcję dlatego, że faceta podnieca wygląd/zapach ich stóp.
janlew napisał/a:
Naczy że co? Wąchasz buty starym grubym babom?
hej durniu.jeżeli synek ma 15 lat a matka 35 to ciocia może być w wieku matki. poza tym nogi są zgrabne więc nie sądzę by była stara i gruba.i jeszcze inna sprawa.ciocią nazywa się czasem koleżankę matki.jak dla mnie fotki w pełni zrozumiałe.
@100Burned
Tak, są
Tak, są
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów