📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebać motory maczetami
Motośmieci...jebać motory maczetami...kurwa mać jakby był bóg to zarówno motocyklistów i was zjeby by ukarał...
pusifer napisał/a:
Motośmieci? Rozwiń to słowo i napisz kogo dokładnie masz na myśli?
Zapewne takich motośmieci, którzy swoją bezmyślnością powodują zagrożenie w ruchu lądowym.
trzeba byc prawdziwa motopizda, zeby dac sie sprowokowac sadolowym komentarzom odnosnie bycia cipa na motorze
dostałbyś piwo gdyby gość z peugeota trafił
@up 5? busem? chciała byś. mogłaś pojechać mnie, rozbawiłaś...masz racje, uczę się bo mam plany z tym że jak zakończę już swoją edukację to ty dalej będziesz motopizdą, tyko motopizdą bo nic więcej nie osiągniesz a ja dalej będę z ciebie cisnął bekę. a teraz ucałuj swojego boja i idźcie spać zgaduję że w tym zwiazku robisz za laskę
Jorgen88 napisał/a:
@up mogłeś pojechać mnie, rozbawiłeś...masz racje, uczę się bo mam plany z tym że jak zakończę już swoją edukację to ty dalej będziesz motopizdą, tyko motopizdą bo nic więcej nie osiągniesz a ja dalej będę z ciebie cisnął bekę. a teraz ucałuj swojego boja i idźcie spać
O kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów