Taki sobie happening
Dnia 02.10.2012, trzech bojowników o prawa zwierząt w Izraelu dało sobie wypalić numer na ciele tak samo jak znakuje się zwierzęta na fermach.
Trzeba przyznać, że chłopaki oddani sprawie.
Więcej info ->
269life.com/
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trza było sobie wypalić tą ich pieprzoną gwiazde i napis jude na czole..
Oddani czy naćpani bo to różnica.
O................1
2012-10-13, 14:36
Wow.. ok, wracam do mojego kotleta.
P................u
2012-10-13, 16:10
Zydzi chyba lubia byc przypalani...
b................l
2012-10-13, 16:27
T................2
2012-10-13, 16:32
Pojeby i tyle.
A schabowy dobry.
Po drugiej wojnie światowej już im tak zostało, lubią być numerowani, czyż by poszło im to w geny?
I w jaki niby sposób takie coś ma pomóc zwierzętom? Jak już to powinni łapać właścicieli wielki ferm, korporacji które zajmują się m.in. ubojem, i im takie numery wypalać.. Czas na golonke.
przy jednym aż skwierczało
M................n
2012-10-14, 12:19
No Żydzi jak widać mocno przywykli do wypalania numerów...
S................n
2012-10-14, 23:58
Debilizm i tyle. A no tak wypalanie jednego znaku ratuje stado krów, to taka sztuczka magiczna...
Mogli sobie w sumie wytatuować na przedramieniu te cyferki. Mniej bólu a i powspominać by można było..
G................x
2012-10-15, 12:08
żydki mordują palestyńczyków, ale będą walczyć o prawa zwierząt... POJ🤬Y NARÓD