18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Uwolnić jastrzębia
Salieri16000 • 2019-01-19, 18:44
Jastrząb został "trafiony" i utknął w grillu, kiedy przelatywał przed samochodem. Kobieta próbowała uwolnić go, ale nie tak to miało to być!

Nie oszukał przeznaczenia...
Zgłoś
xXPeinXx 2019-01-19, 21:28
Salieri16000 napisał/a:

Nie oszukał przeznaczenia...

Skąd takie wnioski? A może właśnie oszukał?
Zgłoś
orzeszwmorde 2019-01-19, 22:05 1
W końcu mu się udało.
Zgłoś
kamilja 2019-01-19, 22:09 2
Jest już wolny
Zgłoś
InnyName 2019-01-19, 22:14 6
Ja ustrzeliłem coś takiego ładnego kiedyś
Miny Bułgarów jak dłubałem przed wejściem do marketu bezcenne

Nawet nie wiedziałem że te ptaszki takie lekkie, albo ten już był wysuszony

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
djkrm1709 2019-01-19, 22:36 2
Pierwsza próba samobójcza nie wyszła ale druga za to wyszła elegancko. Piwko dla skrzydlatego!
Zgłoś
bodzio667 2019-01-19, 22:45
Teraz udaje, że nie o to jej chodziło...

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
Bolo1989v 2019-01-20, 0:00
InnyName
Yamaha Fazer 600 ?
Zgłoś
InnyName 2019-01-20, 18:36
Bolo1989v napisał/a:

InnyName
Yamaha Fazer 600 ?

XJR1300

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów