📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kaziolord napisał/a:
Liczyłem na coś innego
Tak samo, przydałby się jakiś disclaimer, że na filmie nikt nie ucierpiał.
M_A napisał/a:
Nie oglądać, happy and
Film urwany w najciekawszym momencie, także nie wiadomo czy przeżył atak morsa który leżał na plaży poza kadrem.
Pierwszy raz trzeszczenie kości usłyszałem płynąc pod mostem kolejowym w Przemyślu na Sanie, najlepszy masaż w życiu i ostatni raz, gry tamtędy płynąłem. To było dawno temu. W tym roku złapałem prąd wsteczny na Dunajcu, w miejscu, gdzie flisacy pokazują głębokość wody wbijając kije o dno. Ogólne wrażenie jest takie, że lepiej wcześniej spisać testament
darek1234 napisał/a:
Pierwszy raz trzeszczenie kości usłyszałem płynąc pod mostem kolejowym w Przemyślu na Sanie, najlepszy masaż w życiu i ostatni raz, gry tamtędy płynąłem. To było dawno temu. W tym roku złapałem prąd wsteczny na Dunajcu, w miejscu, gdzie flisacy pokazują głębokość wody wbijając kije o dno. Ogólne wrażenie jest takie, że lepiej wcześniej spisać testament
To ty byłeś?
No i gdzie ten rekin?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów