18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Nocna przejażdżka brazylijskich handlarzy narkotyków po Rio de Janeiro... Nie chciałbym na nich trafić, a w zasadzie to nie chciałbym, żeby oni mnie trafili

Widoczne uzbrojenie to: po lewej Browning M1919, po prawej AKMS:

Zgłoś
OddajFartucha 2019-03-03, 10:48 9
Takie uzbrojenie to jest norma jak sie w brazyli chce robić biznes. Gdyby tak kiedyś jakimś śmigłowcem bojowym albo czołgiem się bujali po mieście to przyznam, że troche by mnie to zaskoczyło.

7.62x39 najlepsze lekarstwo na debilizmus-pospolitus
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-03-03, 13:10 25
@up, To ty chyba w Kolumbii nie byłeś, ja też nie byłem ale mam kolegę który zna kogoś kto zna kogoś kto był i mówił mu że Escobary się bujają lotniskowcami po Karaibach.
Zgłoś
Salieri16000 2019-03-03, 14:19 9
krasnal_hałabała napisał/a:

To ty chyba w Kolumbii nie byłeś, ja też nie byłem ale

To ty chyba w Kolumbii nie byłeś, ja też nie byłem ale(...)

Rozjebałeś system i poprawiłeś mi humor dla Ciebie!
Zgłoś
fikuswdoniczce 2019-03-03, 16:23 1
Nie ma czegoś takiego jak "handlarze narkotyków". Po polsku mówi się "handlarze narkotykami".
Zgłoś
QuarioX 2019-03-03, 16:38 2
Ja to nie chciałbym w ogóle tam mieszkać.
Zgłoś
Wandenko 2019-03-03, 17:02
Jakiś kozak za nimi trąbi . W sumie nie ma się czego bać po lewej sobie spokojnie ludzie stoją.
Zgłoś
T................h 2019-03-03, 17:26 2
Mają stare sterane egzemplarze, a potem się to kończy wystrzeleniem zamka w pysk takiego chojraka tak jak jeden taki z harda co chciał przetestować starego FAL'a i był mocno zdziwiony tym co się stało po strzale
Zgłoś
AdamBrown 2019-03-03, 23:31 1
Ludzie sobie stoja spokojnie, ja też bym raczej stał spokojnie jakby ktoś z załadowanym działkiem na pace jechał, bo jakby ktoś stał niespokojnie to jeszcze by kogoś sprowokował, a tam do strzelania nie trzeba specjalnie namawiać

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
kotorminator 2019-03-04, 11:03
Nie chce mi się wierzyć w opis, mogą to być atrapy. Na chłopski rozum, montujesz potężny karabin maszynowy na stojaku w aucie i jeździsz z tym po mieście, na pewno nie zauważy cię policja czy inne służby.

Pieprzyć głupków.
Zgłoś
T................h 2019-03-06, 23:07
AdamBrown napisał/a:

ja też bym raczej stał spokojnie jakby ktoś z załadowanym działkiem na pace jechał

Działkiem...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów