18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
okrężnica 2013-04-25, 23:18 4
Samym dupskiem by mogła dźwignie najmanowi zakładać.
Zgłoś
AnalTerror666 2013-04-26, 0:04 2
Czekałem aż jej łuska wpadnie w cyce albo się postrzeli...

To się wyklepie.
Zgłoś
Fullmoon 2013-04-26, 2:17 55
ale "laska" sztuczne kurwisko nic wiecej
Zgłoś
Pedobear69 2013-04-26, 2:32
Dupsko jak rajskie wrota

Moarrrr!!!
Zgłoś
V.A.L.A.K 2013-04-26, 5:49 2
Co wy gadacie... jak by tak dała w dupsko zajebać, to ani bym się nie zastanawiał do kogo należy i gdzie jest jej pan

Tylko z mniej przyjemnych rzeczy na pewno warto nadmienić, że jak się taka czarnula spoci, to jakoś tak specyficznie jebie od niej.
Zgłoś
R................s 2013-04-26, 7:49 3
wszystko co ma cycki odnosi na jutube sukces, więc takiego szajsu będzie tylko przybywać.
Nie to, że nie lubię cycków, ale lubię też jak panna coś sobą reprezentuje a niestety zwykle cyckami promują się głupie pizdy, które marzą o wielkiej kasie.
Zgłoś
Smutas 2013-04-26, 8:02
Na chuj jej pistolet? Mnie mogłaby samym cyckiem zajebać.
Zgłoś
kizug666 2013-04-26, 8:12 2
Musi mieć strasznie wielkiego fiuta...
Zgłoś
Borsuk1987 2013-04-26, 12:16
Laska jest jedną z WSHH "Candy" i powiem szczerze, NIE, KURWA NIE dla takiej dupy (cycki to co innego)

Kiedyś myślałem że nie ma rzeczy niemożliwych,
po czym spotkałem ZUS i UKS....
Zgłoś
gregor87 2013-04-26, 12:42
ble ale paskudny małpiszon, jakaś mieszana chujoza z silikonem, nie wiem co to dokładnie
Zgłoś
ru_ziolo 2013-04-26, 13:38 4
Stoi po złej stronie lufy... jak wszyscy czarni, żydzi i pedały.
Zgłoś
bob26 2013-04-26, 16:24
Jedyne czego tutaj brakowało to gorąca łuska między cyckami i paniczne zrywanie koszulki

Wolność słowa... Taki chuj
Zgłoś
Riffer 2013-04-26, 16:24
co to za nuta? wiem ze Rick Ross bo po glosie poznaje, ale tytul ktos zna?
Zgłoś
redMist93 2013-04-26, 16:31
Do kuchni!!! a nie strzelać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów