📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Czekałem aż jej łuska wpadnie w cyce albo się postrzeli...
Moarrrr!!!
Co wy gadacie... jak by tak dała w dupsko zajebać, to ani bym się nie zastanawiał do kogo należy i gdzie jest jej pan
Tylko z mniej przyjemnych rzeczy na pewno warto nadmienić, że jak się taka czarnula spoci, to jakoś tak specyficznie jebie od niej.
Tylko z mniej przyjemnych rzeczy na pewno warto nadmienić, że jak się taka czarnula spoci, to jakoś tak specyficznie jebie od niej.
wszystko co ma cycki odnosi na jutube sukces, więc takiego szajsu będzie tylko przybywać.
Nie to, że nie lubię cycków, ale lubię też jak panna coś sobą reprezentuje a niestety zwykle cyckami promują się głupie pizdy, które marzą o wielkiej kasie.
Nie to, że nie lubię cycków, ale lubię też jak panna coś sobą reprezentuje a niestety zwykle cyckami promują się głupie pizdy, które marzą o wielkiej kasie.
Laska jest jedną z WSHH "Candy" i powiem szczerze, NIE, KURWA NIE dla takiej dupy (cycki to co innego)
po czym spotkałem ZUS i UKS....
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów