18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wazzi 2013-07-21, 3:32 1
Od początku kibicowałem temu w niebieskim.
Zgłoś
J................� 2013-07-21, 3:33 20
Co kurwa? Pizda jebana blokowała lewy pas, to się chłop wkurwił. Szmata, zawalidroga miała jeszcze czelność się bronić, przez czystą przyzwoitość powinien dać sobie wpierdolić za to, że myśli, iż jest sam na drodze.
Zgłoś
brylant1412 2013-07-21, 7:56
-a na drugi raz grzeczniej proszę bo dostaniesz pstyczka w nos
Zgłoś
bachor666 2013-07-21, 8:25 2
Moje serce raduje się na na takie filmiki! wincyyj wincyj!

Jerzy_Michał wkurwiłeś mnie tym pedalskim komentarze, życzę ci (ci specjalnie z małej bo nie mam do ciebie szacunku), żeby tobie też ktoś najebał jak będziesz jechał swoim gokartem na pedały po osiedlu bo cie matka po kefir wysłała.

nie pozdrawiam.
Zgłoś
wich3r 2013-07-21, 9:50
no kurwa pięknie
Zgłoś
ellsworth 2013-07-21, 9:57 6
Jerzy_Michał napisał/a:

Co kurwa? Pizda jebana blokowała lewy pas, to się chłop wkurwił. Szmata, zawalidroga miała jeszcze czelność się bronić, przez czystą przyzwoitość powinien dać sobie wpierdolić za to, że myśli, iż jest sam na drodze.

Jakie blokował? Wyprzedzał tych co jechali prawym pasem, a to że frajer za nim chciał jeszcze szybciej, bo miał gówno w gaciach i nie mógł go do kibla dowieźć to jego problem. Trzeciego pasa nie było.
Zgłoś
sonko 2013-07-21, 9:58 14
bachor666 napisał/a:

Moje serce raduje się na na takie filmiki! wincyyj wincyj!

Jerzy_Michał wkurwiłeś mnie tym pedalskim komentarze, życzę ci (ci specjalnie z małej bo nie mam do ciebie szacunku), żeby tobie też ktoś najebał jak będziesz jechał swoim gokartem na pedały po osiedlu bo cie matka po kefir wysłała.

nie pozdrawiam.

pedalski nie pedalski on ma Jerzy ma racje, nie wiem jak Ty tam jeździsz i nie wnikam ale w lusterka chyba powinno sie patrzeć częściej niż raz na godzine i jeśli widze że jakiś koleś zbliża sie do mnie/jedzie zaraz za mną to zjade na prawy pas, niech se jedzie w pizdu ... najwyżej sie rozpierdoli ale to już nie mój problem

pozdro
Zgłoś
k................1 2013-07-21, 11:04 1
Ja na jego miejscu (ja jestem za słaby) tak bym mu mordę okopał, tak go kurwa zmasakrował że by kurwa tam zdechł, a nie jakieś lekkie okładanie pięścią...
Zgłoś
k................8 2013-07-21, 11:05
Dobrze tak hujowi i pozdrówka dla Ojca z terenówki ;D
Zgłoś
aro06 2013-07-21, 11:30 9
i czego idioci wiwatujecie jebanemu idiocie z terenówki? że zapierdala cały czas lewym pasem bo jedzie z anglii samochodem z kier. po prawej stronie i chyba pasy mu sie pomyliły... idiota jak widzi ze ktoś się zbliża powinien zjechać a nie jeszcze utrudniać wyminięcie siebie. Filmik przedstawia że jednak idioci pojawiają się na drodze a typek zatrzymał go bo zapewne chciał go nauczyć jeździć po normalnych drogach a nie tak jak jeździ się po pojebanych drogach w anglii...

Dla większości kibiców tego idioty zastanówcie się co ty byś zrobił tumanie jeden z drugim jak na autostradzie z wawki do łodzi spotkasz takiego idiote bo bedzie jechal lewym pasem prawie w tym samym tempie co tiry prawym? A sory zapomiałem że wy w samochodzie siedzieliście tylko obok kierowcy zapewne z tatą lub mamą jak jechaliście na zakupy albo do kościoła... Tak więc wiwatujcie dalej kozakowi tylko nie zdziwcie się jak spotkacie kogoś takiego na drodze bo bedziecie jechać tak samo i ten wam napierdoli bo wy sie obsracie jak wyjdzie z samochodu.
Zgłoś
Ver0 2013-07-21, 11:39
Honorowo kolega bez T-shirta się nie wtrącił
Zgłoś
Kardio_Error 2013-07-21, 14:18 1
aro06 napisał/a:

i czego idioci wiwatujecie jebanemu idiocie z terenówki? że zapierdala cały czas lewym pasem bo jedzie z anglii samochodem z kier. po prawej stronie i chyba pasy mu sie pomyliły... idiota jak widzi ze ktoś się zbliża powinien zjechać a nie jeszcze utrudniać wyminięcie siebie. Filmik przedstawia że jednak idioci pojawiają się na drodze a typek zatrzymał go bo zapewne chciał go nauczyć jeździć po normalnych drogach a nie tak jak jeździ się po pojebanych drogach w anglii...

Dla większości kibiców tego idioty zastanówcie się co ty byś zrobił tumanie jeden z drugim jak na autostradzie z wawki do łodzi spotkasz takiego idiote bo bedzie jechal lewym pasem prawie w tym samym tempie co tiry prawym? A sory zapomiałem że wy w samochodzie siedzieliście tylko obok kierowcy zapewne z tatą lub mamą jak jechaliście na zakupy albo do kościoła... Tak więc wiwatujcie dalej kozakowi tylko nie zdziwcie się jak spotkacie kogoś takiego na drodze bo bedziecie jechać tak samo i ten wam napierdoli bo wy sie obsracie jak wyjdzie z samochodu.

ja tak lubię wkurwiać kierowców którym się bardzo spieszy...
ostatnio miałem taką akcje w Poznaniu na ciasnej jednokierunkowej jechałem sobie 20 i blokowałem takiego palanta. Kiedy w końcu udało mu się mnie wyprzedzić stanął w poprzek drogi i wychodzi łysy cwaniaczek.... akurat wtedy byłem z kolega który pracuje w ochronie, ubrany był w służbowe ciuchy, co prawda broni nie miał bo musi ją codziennie zdawać ale miał za to przy sobie tonfe.... jak łysy cwaniaczek ją zobaczył to tak szybko jak wyszedł z auta tak szybko wsiadł, spalił gume i odjechał.... wiem że nie powinienem tak robić ale bardzo lubię patrzeć na wkurwionych kierowców, to mi daje takie miłe uczucie
Zgłoś
genocide 2013-07-21, 14:23
aro06 napisał/a:

Chuja wiesz i gowno widziales. Ten koles jechal zajebiscie. Czy wyprzedzal? - TAK i tyle w tym temacie, jade szybciej od kolesi z prawej jade lewym pasem.

Gdy mogl zjechac ot pacan w goracej wodzie kompany zaczal go wymijac z prawej a ten z czysym sumieniem mogl mu wtedy zajechac droge i wsio.
Zgłoś
t................k 2013-07-21, 14:35
tak powinno być bez jęków darcia p*zdy , elegancko Piwo
Zgłoś
J................� 2013-07-21, 15:44 3
bachor666 napisał/a:

Kolego drogi, pedalski to może być co najwyżej twój ojciec, ode mnie się odpierdziel.
Sam nie odczuwam potrzeby jazdy z prędkością wyższą, niż 140 - mówimy o autostradzie czy drodze ekspresowej. Jak jestem na lewym pasie i widzę, że ktoś się zbliża, to nawet gdy wyprzedzam ciąg aut, zjadę na chwilę i go puszczę. Wiesz dlaczego? Bo mnie, w przeciwieństwie do ciebie, potrafili wychować rodzice, wiem czym jest kultura, wiem czym jest partnerstwo na drodze.

ellsworth napisał/a:

Jakie blokował? Wyprzedzał tych co jechali prawym pasem, a to że frajer za nim chciał jeszcze szybciej, bo miał gówno w gaciach i nie mógł go do kibla dowieźć to jego problem. Trzeciego pasa nie było.

Blokował. Kierowca jest zobowiązany do jazdy z prędkością nieutrudniającą ruchu innym pojazdom. To cytat z przepisów, który znam na pamięć i zawsze się do niego stosuję. Inaczej się go rozpatruje, kiedy jesteśmy na drodze o jednym pasie ruchu, a inaczej na drodze o dwóch pasach ruchu.
Nikt nikomu nie zabrania wyprzedzać, ale ten kierowca, na lewym pasie, miał mnóstwo czasu, by zjechać na tę chwilę i go puścić. Co, zmiana pasa jest dla niego za trudna? To kto mu dał prawo jazdy do ręki?

Nikt nigdy mi nie potrafi rzeczowo odpowiedzieć, dlaczego to taki problem zjechać na chwilę na prawy, puścić i powrócić na ten pas. Nikt. Zawsze znajduje jakieś bzdurne tłumaczenia, obwiniające drugiego kierowcę.
Wniosek jest prosty - albo ktoś jest skurwysynem, który nie szanuje innych uczestników ruchu, ani obowiązujących przepisów, albo ktoś nie potrafi sprawnie zmienić pasa ruchu. W obydwu przypadkach taki ktoś nie powinien wsiadać za kierownicę.
Ponieważ go bronicie, istnieje uzasadnione podejrzenie, że albo nie nauczyliście się jeździć, albo jesteście pizdami, którzy innych mają w dupie i myślą, że jak mama pożyczyła auto, to jesteście królami szos. Lepiej się nad sobą zastanówcie, bo kiedyś wysiądzie do was cwaniak, będziecie chcieli mu napierdolić, a on wam pokaże odznakę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem