Trochę agresji drogowej. Oczywiście Rosja. źródło: liveleak.com/view?i=157_1374345874
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Jerzy_Michał - w pewnym sensie masz racje. Gość blokuje szybki pas, ale IMO- większym buractwem jest stawanie w poprzek drogi i wyłażenie do kogoś z pięściami. Blokowanie zasługuje co najwyżej na pozdrowienie środkowym palcem po wyprzedzeniu, a kozakowanie jak z powyższego filmiku - na to co na filmiku widać.
Jerzy_Michał napisał/a:
Kolego drogi, pedalski to może być co najwyżej twój ojciec, ode mnie się odpierdziel.
Sam nie odczuwam potrzeby jazdy z prędkością wyższą, niż 140 - mówimy o autostradzie czy drodze ekspresowej. Jak jestem na lewym pasie i widzę, że ktoś się zbliża, to nawet gdy wyprzedzam ciąg aut, zjadę na chwilę i go puszczę. Wiesz dlaczego? Bo mnie, w przeciwieństwie do ciebie, potrafili wychować rodzice, wiem czym jest kultura, wiem czym jest partnerstwo na drodze.
Nie jesteś moim kolegą i nigdy nie będziesz
@up
kończ waść wstydu oszczędź
wiek 24 a pieprzysz bzdury jakbyś jeszcze prawka nie miał. Niech zgadnę zdałeś egzamin na prawko po raz n-ty i jeździsz samochodem jak rodzice pożyczą?
Zal dupe ściska.
kończ waść wstydu oszczędź
wiek 24 a pieprzysz bzdury jakbyś jeszcze prawka nie miał. Niech zgadnę zdałeś egzamin na prawko po raz n-ty i jeździsz samochodem jak rodzice pożyczą?
Zal dupe ściska.
Droge zajechal do drzwi podskoczyl do bitki sie bral a jak dostal po ryju to krzyczal "bandyta" .Za to funfla mial pokojowego:O.
Najbardziej wku**ajaca rzecz gdy jakś pajac jedzie lewym pasem który służy do wyprzedzania z predkością je**anego roweru i blokuje h**j w dupe/krzyż kolesiowi/ kobicie co filmuje. dostał w pi***e ale mial racje. jeździsz je**anym parchem na węgiel - nie blokuj drogi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów