18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Shady_7 2010-05-20, 19:52
W South Parku głowy pod ziemie zakopywali z tego powodu
Zgłoś
czarnylelo 2010-05-20, 20:55 2
Że tak użyje sobie takiego fajnego powiedzenia..

Świeta Racja...
Zgłoś
z................s 2010-05-20, 22:09 2
aż dziw że jeszcze nikt nie wyskoczył z hasłem:
kawał objechany jak pipka gimnazjalistki po zabawie w "słoneczko"
Zgłoś
SfrustrowanyFrustrat 2010-05-20, 23:09 19
kawał objechany jak pipka gimnazjalistki po zabawie w "słoneczko"
Zgłoś
W 2010-05-21, 0:07 2
fanatyczni wyznawcy jeszcze się nie oburzają? toż to już ponad 4 godziny od publikacji... czyżby ich wszystkich dosięgnął potop?
Zgłoś
R................g 2010-05-21, 0:10 2
W, maj jest wiec poszli do kosciola, oni wtedy ajkies spędy maja, coś jak koncerty tylko gorsze
Zgłoś
Matmer 2010-05-21, 0:27
Jak na kosciolach wisza banery z haslami w stylu "PRZYJDZIE DO MNIE WSZYSCY" to teraz powinni wiesz "DOBRY PAPAJEŻ TO DUPY DAJESZ"

[ Komentarz dodany przez: Lashlo: 2010-05-21, 07:52 ]
Na chuj się drzesz? Hę?
Zgłoś
z................s 2010-05-21, 0:29 1
jak papą był nasz człowiek to nie było takiego śmiania, czy może było tylko nas to nie śmieszyło?
Zgłoś
Matmer 2010-05-21, 0:31 1
nasz papa to byl bardziej polityk niz klecha i dobrez mu to wychodzilo a benek cos sie nie nadaje charyzmy mu brak i tylko siągle "pośdrafia"
Zgłoś
rrdzony 2010-05-21, 0:32 1
śmiania nie było, chociaż:

Autor znany teolog, publicysta i były dominikanin nie rysuje bowiem kolejnej laurki, lecz przygląda się postaci i poglądom Jana Pawła II z krytycznym namysłem. Docenia wielkość Wojtyły, ale też potrafi wskazać błędy jego pontyfikatu, pośród których na czołowe miejsce wysuwa zaniedbanie spraw wewnętrznych Kościoła, centralizację władzy, nieumiejętność słuchania przeciwnych argumentów oraz niezdolność do dialogu, zwłaszcza w takich kwestiach jak ewolucja teologii, reforma Kościoła, teologia wyzwolenia, antykoncepcja, celibat, wychowywanie duchownych (tuszowanie skandali seksualnych), rozumienie pojęć prawdy i wolności.

czytelnia.onet.pl/0,29256,0,1,nowosci.html
Zgłoś
Matmer 2010-05-21, 0:36
Patrzcie te klechy takie jurne az strach pomyslec co by bylo gdyby nie celibat, nic tylko w rzymie otwierac burdele.
Zgłoś
B................g 2010-05-21, 9:43 12
zaqwas napisał/a:

jak papą był nasz człowiek to nie było takiego śmiania, czy może było tylko nas to nie śmieszyło?

Mam tylko irfan-view więc wybacz jakośc.
Zgłoś
ptasznik69 2010-05-21, 10:08
po jp2 też wszyscy na świecie jechali, tylko do nas to nie dochodziło. Wiadomo, nasz bożek. Jan pawełek też nienawidził prezerwatyw przez co przyczynił się do szerzenia aids w afryce. W sumie to nawet to podzielam, też nie lubię w gumce. A asfaltów mi nie żal.
Zgłoś
B................6 2010-05-21, 11:32
ptasznik69 napisał/a:

po jp2 też wszyscy na świecie jechali, tylko do nas to nie dochodziło. Wiadomo, nasz bożek. Jan pawełek też nienawidził prezerwatyw przez co przyczynił się do szerzenia aids w afryce. W sumie to nawet to podzielam, też nie lubię w gumce. A asfaltów mi nie żal.

W sumie racja, kościół zawsze był przeciw prezerwatywom.

Wystawiono 1 piw(a):
~Bóg

Nawet Bóg przeciw kościołowi

PS:Nie uważacie, że ta 'żonka' wygląda jakby kondoma miała na sobie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem