18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Bialy1996 2023-01-27, 14:40
To był na pewno e paieros :mrgreen
Zgłoś
Ekukutno 2023-01-27, 15:08 6
I bardzo dobrze, papierosik dla pedałów.
Zgłoś
krzysieks997 2023-01-27, 15:42 1
To był ukraiński e-papieros imitujący głośnik
Zgłoś
Sandvinik 2023-01-27, 15:45 8
ktoś zna marke tego cuda? od razu bym kupił 10 na prezenty świateczne ;-D
Zgłoś
zwierzak30 2023-01-27, 16:01 4
Dobrze że miał w kurtce.
Bo jakby włożył do kieszeni spodni,to by sobie jeszcze cipkie poparzył.
Zgłoś
smc 2023-01-27, 17:20
Ruskie papierosy są w modzie nawet w XXI wieku...
Zgłoś
dogip 2023-01-27, 17:23 1
Pizda z e-papierosem. Szkoda, że w spodniach nie miał.
Zgłoś
artiee 2023-01-27, 17:54
Ekukutno napisał/a:

I bardzo dobrze, papierosik dla pedałów.

Ciekawe czy byś twardzielu tak pierdolił po jednym machu z tego pedalskiego papierosika
Zgłoś
Lok 2023-01-27, 18:05 2
Szkoda ze nie jebnoł gdy się zaciągał
Zgłoś
ZajętyPelikan 2023-01-27, 18:15 5
artiee napisał/a:

Ciekawe czy byś twardzielu tak pierdolił po jednym machu z tego pedalskiego papierosika

ja pierdole, wszystkiego się spodziewałem. Pocisku po jego rodzicach czy coś, ale teraz wyznacznikiem męskości jest kurwa jaranie elektronicznej fajki... co jest kurwa z wami, facetami? Stringi za mocno dociskają rowa czy jaki chuj?
Zgłoś
panar3 2023-01-27, 19:06
ZajętyPelikan napisał/a:

ja pierdole, wszystkiego się spodziewałem. Pocisku po jego rodzicach czy coś, ale teraz wyznacznikiem męskości jest kurwa jaranie elektronicznej fajki... co jest kurwa z wami, facetami? Stringi za mocno dociskają rowa czy jaki chuj?

Stawiam na "jaki chuj".
Zgłoś
daniel1040 2023-01-27, 23:13
Zakład że za x lat wyjdzie że e pety (zwłaszcza te smakowe) są o wielokrotnie gorsze dla zdrowia niż papierosy?
Czekam na adwokatów ehujów za 3zł z chin
Zgłoś
kcm 2023-01-28, 1:03
Dlatego zawsze mówię "Lepiej Fapować niż Vapować"

Jak Upadne To Wstane...A Wtedy Ty Masz Przejebane.
Zgłoś
MielonyKotletSchabowy 2023-01-28, 1:56 2
A tam tylko jedno ogniwo litowo jonowe, czekam z niecierpliwoacia na filmiki z palonych autek “ekologicznych” hahaha bedzie pieknie niedlugo jeszcze jak beda naprawiane przez januszy garazowych;) nie moge sie doczekac fajerwerkow z dziesiatek tysiecy ogniw z Bogiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów