Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tajfun i koperek. I ostatnia lawka na polskim nie potrafila spokojnie usiedziec.
Źle wspominam tajfuna. Raz spróbowałem, pozamiatało okrutnie. Nie polecam. Choć dałem kolegom jak przyjechałem na rodzinną wieś. Nie wierzyli że to tak ryje beret, ciągnęli lufkę jak źli. To był też ich ostatni raz kiedy tą chemię wzięli.
Nie fentanyl, tylko jakiś inny syf. Grzyby, lsd (i bad trip po nich), albo mefedron, czy inne gówno. Mogła to być też jakaś marycha gównianego pochodzenia z domieszką chemii (po maryśce bad tripy też się zdarzają)...
Natomiast po fentanylu by się typ jedynie zawiesił...
Na 100% marycha. Pewnie se w żyły wstrzykują i później takie akcje. Kiedyś to ludzie najwyżej konopie spożywali i był luz. Ale od kad jest ta marihuana to się ludzie narkotyzują.
Nie fentanyl, tylko jakiś inny syf. Grzyby, lsd (i bad trip po nich), albo mefedron, czy inne gówno. Mogła to być też jakaś marycha gównianego pochodzenia z domieszką chemii (po maryśce bad tripy też się zdarzają)...
Po ,, maryśce” bad tripy? Z domieszką chemii? O czym pierdolisz? Nie mieszaj leków
Źle wspominam tajfuna. Raz spróbowałem, pozamiatało okrutnie. Nie polecam. Choć dałem kolegom jak przyjechałem na rodzinną wieś. Nie wierzyli że to tak ryje beret, ciągnęli lufkę jak źli. To był też ich ostatni raz kiedy tą chemię wzięli.
Ja sie nawet koperku wystrzegalem. Ale bylem tak zajebistym czlowiekiem w technikum, ze z kazdym sie dogadywalem. Od kujona przez pederaste i pierdolonych pilkarzykow .. po kolesi co lubili chemie w plucach i jakos z tymi ostatnimi, nawet nie wciagajac tego, bylo najzabawniej:) ech.. szkodaq ze przepadly mi nagrania z tym tajfunem... Ale tez nie probowali wiecej;)
3,75 kosztuje nabój 9x19mm
Jest też tańsza. Od 1,00 - 2,50 zł szeroki wybór producentów amunicji o różnej masie grain`ów
co ty kurwa bredzisz XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów