18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Venom GT - 270.40 mph
ASAKKU • 2014-02-25, 15:30
Coś dla fanów motoryzacji
The Hennessey Venom GT ustanowił nowy rekord prędkości na prostej:
270.40 mph (czyli dokładnie 435.17 km/h).
Oczywiście ten pocisk został oficjalnie okrzyknięty aktualnie najszybszym samochodem produkcyjnym na świecie.
Czy równie dobrze radzi sobie to cacko na zakrętach, niestety jeszcze nie sprawdzano.

Źródło

Zgłoś
Marllix 2014-02-25, 16:04 2
A ja myślałem ostatnio że ten radar to inny zawodnik co się ściga,a to tylko przeciążenie działające na kierowce
Zgłoś
plonk 2014-02-25, 16:05 1
To się dopiero nazywa Mistrz Prostej
Zgłoś
osa79 2014-02-25, 16:24 14
Venom GT to Lotus któremu wsadzili silnik na sterydach
Zgłoś
bartnik1 2014-02-25, 16:55
Spierdoliłby nawet przed ghost riderem
Zgłoś
Wojtass84 2014-02-25, 18:06
w sam raz na Polskie drogi

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
zeto88 2014-02-25, 18:06 4
Dlaczego wygląda jak Elise?
Zgłoś
M@rio 2014-02-25, 20:45 4
Ale Zapierdala!!!
Zgłoś
Dimetylotryptamina 2014-02-26, 0:12
Nic dziwnego, stosunek mocy do masy 1:1.

Ciekawostka: mrówka wielkosci człowieka zapierdalała by z prędkością 2x wiekszą niż ten Hennessey.

I tak wole Koenigsegg'a.
Zgłoś
DFM 2014-02-26, 2:40
@up

a ja matiza
Zgłoś
dado.cyg10 2014-02-26, 9:03 8
dawaj cos dla fanow onanizacji

to znowu ty
Zgłoś
ja526 2014-02-27, 0:23
Ciekawe czy wachy na powrót starczyło

Żartman
Zgłoś
kalosz90 2014-02-27, 0:24 1
Samochód do jazdy prosto. Fajnie, że tyle pojedzie, ale na torze to np. P1 od McLaren'a by go zjadł.
Zgłoś
Rashad 2014-02-27, 0:30 2
Cytat:

Czy równie dobrze radzi sobie to cacko na zakrętach, niestety jeszcze nie sprawdzano.

Znając amełykańskie "zacięcie" do zakrętów, śmiem wątpic.
Zgłoś
bober93 2014-02-27, 0:54 18
Nie pier*ol głupot i nie wciskaj ludziom kitu, nic tu nie zostało oficjalnie okrzyknięte.
Oficjalny rekord prędkości samochodu produkcyjnego należy w dalszym ciągu do Bugatti Veyrona Super Sport. Venom, twór hamerykanów potrafi tylko się rozpędzić na prostej.
Aby ustalić rekord samochód musi przejechać pełny odcinek (prostej, okrążenia), zatrzymać się, zawrócić i znów pokonać ten sam odcinek. Brana jest średnia dwóch przejazdów i dopiero można tu mówić o jakimś oficjalnym rekordzie.
Nie wspominając już o tym, że aby stać się rekordzistą musi być to przejazd samochodem seryjnym którym takowym Venoma nie można nazwać. Hamburgery skonstruowali jak narazie tylko 11, potrzeba jeszcze 19 aby można go nazwać samochodem seryjnym.

Co do tego "certyfikatu" na filmie, otrzymali go od firmy, do której należą przyrządy pomiarowe więc co to za certyfikat...

Rekord Veyrona wynosi 431,072 km/h i to jest oficjalny, zatwierdzony, wciąż aktualny rekord najszybszego samochodu na świecie.

Widać, zawód dziennikarz masz już we krwi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów