Trzeba przyznać, że im wyszło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Troszeczke lipa bo do hardstyle się tańczy shuffle a nie jumpstyle... no ale że słucham hardstyle to plusik za muze i za synchron ;p bo prawda taka ze jumpstyle każdy paralityk zatańczy Dla zainteresowanych! Nuta w tle: "D-block & S-Te-Fan - Take me there"
Wszystko spoko,tylko po co?
hiobe napisał/a:
Wszystko spoko,tylko po co?
Żeby wyjść z domu, spotkać się z innymi, zrobić coś a nie siedzieć przed kompem tylko.
przypomina misię ten zjebany 'taniec' z freefala,który tańczyły wszystkie głupki na dyskotekach
Widać, że Łódź. Tam wszystko jest szare, nawet tęcza jest tam w skali odcieni szarości.
Kolega to tańczy i powiem szczerze, że jak kiedyś nagrywałem mu filmiki to całkiem spoko wychodziło
Mimo, że admin usunął mojego posta napisze to jeszcze raz.
>>>PEDALSTWO<<<
tyle w temacie.
PS.
Ci, którzy się tym jarają to też pedały... bo jak inaczej.
>>>PEDALSTWO<<<
tyle w temacie.
PS.
Ci, którzy się tym jarają to też pedały... bo jak inaczej.
Halibut, wygląda na to, że jesteś idiotą i nie znasz regulaminu.
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
ja tam się zgadzam z Halibutem i nie widzę by jego wypowiedź gryzła się z regulaminem
Halibut, posiadanie hobby/zainteresowania jest pedalskie? Pewnie na imprezach Twój taniej jest bardziej pedalski niż to co oni robią....
Może i mi się to nie podoba ale szacun za chęci i zaangażowanie. Ja nawet z psem na spacer wyjść nie potrafię
Może i mi się to nie podoba ale szacun za chęci i zaangażowanie. Ja nawet z psem na spacer wyjść nie potrafię
Linekk napisał/a:
Żeby wyjść z domu, spotkać się z innymi, zrobić coś a nie siedzieć przed kompem tylko.
Odezwało się stare dziadzisko co siedzi w bujanym fotelu w kapciach
Wracają do tematu, szufle, dżampstalje, co jeszcze ? Mam nadzieję że to wszystko umrze niedługo.
jak kurwa w łodzi jak na chodniku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów