Trzeba przyznać, że im wyszło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Walone hipstery z placu wolności, co się tam nie przyjedzie to już się od nich roi.
Jako, że zamykając okienko sadistica wyskoczyła mi wiadomość, że znów admin usunął mojego posta skopjuje to co napisałem jeszcze raz dokonując cenzury.
Posiadanie hobby/zainteresowania nie jest >homoseksualne< ale do >członka< pana jakies >niemądre< pląsy z >niemądrymi< podskokami to >homoseksualizm< na maksa.
Wystraczy popatrzyc na twarze uczestnikow tego 'ewentu' - czysta >niemądrość< i >homoseksualizm<.
To sa wlasnie widzowie mam talentow, you can dencow i innych tego typu >brzydko pachnących rzeczy<.
Dlatego to jest >>>HOMOSEKSUALIZM<<<
A jaranie się tym na forum sadistica, gdzie uzytkownicy mają troche wyższy poziom inteligencji niz reszta społeczeństwa (nie za bardzo ale jednak) to tym bardziej jest >homoseksualizm<.
demonkuba16 napisał/a:
[b:1]Halibut[/b:1], posiadanie hobby/zainteresowania jest pedalskie?
Posiadanie hobby/zainteresowania nie jest >homoseksualne< ale do >członka< pana jakies >niemądre< pląsy z >niemądrymi< podskokami to >homoseksualizm< na maksa.
Wystraczy popatrzyc na twarze uczestnikow tego 'ewentu' - czysta >niemądrość< i >homoseksualizm<.
To sa wlasnie widzowie mam talentow, you can dencow i innych tego typu >brzydko pachnących rzeczy<.
Dlatego to jest >>>HOMOSEKSUALIZM<<<
A jaranie się tym na forum sadistica, gdzie uzytkownicy mają troche wyższy poziom inteligencji niz reszta społeczeństwa (nie za bardzo ale jednak) to tym bardziej jest >homoseksualizm<.
Halibut, post został skasowany bo właśnie stosujesz chujową cenzurę... boisz się napisać słowo CHUJ?
każdy kurwa jak ostatni wieśniok dać tylko widły niech gnój przerzuca. Mój dziadek jak idzie sadzić pomidory lepiej wygląda.
Cavaran napisał/a:
Jak już to tylko Hakke
Wiesz, porownywanie tych stylow nie wypada. W HSie masz uderzenia max do 155bpm, w HC 200bpm to norma Wiec i taniec bedzie calkowicie inny.
astamor napisał/a:
Zjedz Snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć.
Źle mnie zrozumiałeś kretynie. Byłbyś DJem, to byś zrozumiał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów