Puściłem głośnego bąka, a po chwili zobaczyłem, jak cztery fotele odwracają się w moja stronę...
Puściłem głośnego bąka, a po chwili zobaczyłem, jak cztery fotele odwracają się w moja stronę...
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2. Zesrał się za to kto inny. Był to odległy rok 2000. Byłem u pierwszej komunii. Wszyscy wiecie w białych wdziankach. Wszystko było OK, ale nagle poczuliśmy straszny smród gówna. Obejrzałem się i 2 ławki do tyłu, Tomcio w pośpiechu i obsranych białych spodekach komunijnych opuszczał kościół pełen ludzi. Pech chciał że ze stresu dostał sraczki.
Takie to gówniane przygody...
1.Mój dziadek miał kiedyś teorię według której będąc na ulicy puszczał bąki przy przejeżdżających samochodach. W ten sposób nie było ich słychać. Pewnego dnia w ścisłym centrum przy przejściu dla pieszych ( było pełno ludzi ) się "nie wyrobił", tzn., samochód przejechał a mój dziadek jeszcze pierdział. Wszyscy czekający na przejście się na niego obejrzeli, a on skończywszy spokojnie rzekł : "Na emeryturze wolno. Przynajmniej się nie zesrałem."
2. Zesrał się za to kto inny. Był to odległy rok 2000. Byłem u pierwszej komunii. Wszyscy wiecie w białych wdziankach. Wszystko było OK, ale nagle poczuliśmy straszny smród gówna. Obejrzałem się i 2 ławki do tyłu, Tomcio w pośpiechu i obsranych białych spodekach komunijnych opuszczał kościół pełen ludzi. Pech chciał że ze stresu dostał sraczki.
Takie to gówniane przygody...
urzekła nie Twoja histroria ;
To chyba oznacza,że im się spodobało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów