📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Klasyka w każdym studiu VR. Z ekipy zawsze się znajdzie ktoś kto skończy podobnie. Żeby nie wyjść na cipę przed innym wystarczy zamknąć oczy i zrobić te dwa kroki.
Ta gra to 'Richie's Plank Experience', zarezerwowana dla wyjątkowo wrażliwych nowicjuszy. Na kims kto mial juz stycznosc z VRem nie zrobi żadnego wrażenia, właszca na takim starociu jak HTC Vive.
Teraz przypomnij mi nazwę ktoś tej gry gdzie siedziało się na wielkim roller coasterze typu młot. Miotało gracza nad miastem. To też było zajebiste ale jak grałem to 3-4 lata temu tak już więcej tej gry nie znalazłem.
debile to instalowali, że nie pomysleli o tym, ze ludzie tak będą skakać?
I tak tego typa nikt nie przebije
ehh.. aż sobie przypomniałem moje pierwsze VR na grze HEXEN. Kumple się nabijali jak się miotałem zabijając latające dookoła potwory-nietoperze czy jakoś tak, na otwartym placyku. Całe pomieszczenie było moje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów