18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
GardzeWam1 2020-11-15, 12:21 3
Klasyka w każdym studiu VR. Z ekipy zawsze się znajdzie ktoś kto skończy podobnie. Żeby nie wyjść na cipę przed innym wystarczy zamknąć oczy i zrobić te dwa kroki.
Zgłoś
blobfish 2020-11-15, 14:16 8
Ta gra to 'Richie's Plank Experience', zarezerwowana dla wyjątkowo wrażliwych nowicjuszy. Na kims kto mial juz stycznosc z VRem nie zrobi żadnego wrażenia, właszca na takim starociu jak HTC Vive.
Zgłoś
DiamondBack 2020-11-15, 14:34
Teraz przypomnij mi nazwę ktoś tej gry gdzie siedziało się na wielkim roller coasterze typu młot. Miotało gracza nad miastem. To też było zajebiste ale jak grałem to 3-4 lata temu tak już więcej tej gry nie znalazłem.
Zgłoś
programista4k 2020-11-15, 15:55
debile to instalowali, że nie pomysleli o tym, ze ludzie tak będą skakać?
Zgłoś
dumad 2020-11-15, 17:02 9
I tak tego typa nikt nie przebije

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
Perhydrol 2020-11-15, 17:19 1
Po wgniotce widać, że to chyba nie pierwszy raz.
Zgłoś
KebabRemover 2020-11-15, 20:23 3
ludzie z zachodu śmieją się a polaczek by pierwsze co pomyslal "jaki wstyd" i by szybko odłożył okulary i by uciekli żeby właściciel nie widział
Zgłoś
Irokez 2020-11-15, 20:28
ehh.. aż sobie przypomniałem moje pierwsze VR na grze HEXEN. Kumple się nabijali jak się miotałem zabijając latające dookoła potwory-nietoperze czy jakoś tak, na otwartym placyku. Całe pomieszczenie było moje.
Zgłoś
gabriel0 2020-11-15, 20:34
Blobfish. Właśnie o to chodzi. Vive jest na tyle pancerny że tylko on się nadaje dla nowicjuszy.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów