Mińsk, Białoruscy oficerowie milicji zapobiegają próbom zorganizowania wieców i pochodów LGBT.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
napisałbym "jebać ich"ale to by nie była przecież kara
W komentarzach piękny popis jednego z powodów dla którego lewactwo tak urosło w siłę.
Wolę mieć od czasu parady zjebów które oleję niż dyktaturę ziemniakowego pajaca który w XXI wieku wciąż ma komunistyczne państwo.
Zasięg ręki Sorosa kończy się tam gdzie kończy się zasięg Iskanderów Putina.
Wyjebka totalna. Jak nikomu nic złego nie robią, to niech sobie paradują, chuj mnie to obchodzi.
W każdym społeczeństwie każdego wieku byli geje, bi i te marsze to normalna sprawa, na ich miejscu też bym walczył o swoje prawa.
Na adoptowanie dzieci absolutny zakaz, ale na ślub się zastanawiam. Jeśli im to pomoże, a nam nie zaszkodzi?
Ciekawe ilu z was by się ujawniło, gdyby była społeczna akceptacja
Na adoptowanie dzieci absolutny zakaz, ale na ślub się zastanawiam. Jeśli im to pomoże, a nam nie zaszkodzi?
Ciekawe ilu z was by się ujawniło, gdyby była społeczna akceptacja
Jeszcze sie spuszczajcie nad wspaniałością komuszego watażki Łukaszenki... Jak was zacznie zomo jebać pałami to mam nadzieje będziecie w końcu zadowoleni.
Jak pomyślę, że mój stary zbierał wpierdol na milicji za to, żeby teraz się ludzie mogli cieszyć że gdzieś jeszcze demonstrantów pałują to mi sie kurwa odechciewa. Ech, szkoda strzępić ryja
Jak pomyślę, że mój stary zbierał wpierdol na milicji za to, żeby teraz się ludzie mogli cieszyć że gdzieś jeszcze demonstrantów pałują to mi sie kurwa odechciewa. Ech, szkoda strzępić ryja
@up
Mylisz gejów z pedałami, przedstawieni na filmie to ci drudzy. Do gejów nic nie mam i nawet niech sobie biorą te śluby bo komu to szkodzi. Adopcja wykluczona i tu nie ma dyskusji ale skoro normalni ludzie nie obnoszą się w przestrzeni publicznej ze swoimi preferencjami seksualnymi to pałować do skutku. Marsze dewiacji to nie jest coś co społeczeństwo chce mieć pod oknami. Zapewniam że przeciętnego geja nie rozpoznacie w żaden sposób bo zachowują się jak każdy inny a na odmienność to pozwalają sobie ze własnych domach. Pedałów na szczęście rozpoznać banalnie i niech sobie na nich milicja ćwiczy pałowanie skoro kiboli się boją.
Mylisz gejów z pedałami, przedstawieni na filmie to ci drudzy. Do gejów nic nie mam i nawet niech sobie biorą te śluby bo komu to szkodzi. Adopcja wykluczona i tu nie ma dyskusji ale skoro normalni ludzie nie obnoszą się w przestrzeni publicznej ze swoimi preferencjami seksualnymi to pałować do skutku. Marsze dewiacji to nie jest coś co społeczeństwo chce mieć pod oknami. Zapewniam że przeciętnego geja nie rozpoznacie w żaden sposób bo zachowują się jak każdy inny a na odmienność to pozwalają sobie ze własnych domach. Pedałów na szczęście rozpoznać banalnie i niech sobie na nich milicja ćwiczy pałowanie skoro kiboli się boją.
Tak się postępuje z sodomitami
egon777
,,Ciekawe ilu z was by się ujawniło, gdyby była społeczna akceptacja,,
masz na myśli ilu ludziom można zjebać w mózgu, poprzez wszelakie media
aby tak popierdolić w mózgach IDIOTÓW, aby myśleli że to KURWA NIBY NORMALNE JEST
,,Ciekawe ilu z was by się ujawniło, gdyby była społeczna akceptacja,,
masz na myśli ilu ludziom można zjebać w mózgu, poprzez wszelakie media
aby tak popierdolić w mózgach IDIOTÓW, aby myśleli że to KURWA NIBY NORMALNE JEST
@edek.bajzel oczywiście, że nienormalne, przecież homoseksualizm to wymysł XX w. Wcale nie jest tak, że w wielu innych gatunkach zwierząt również występuje, i w gatunku ludzkim także i występował od zarania dziejów w pewnym odsetku społeczeństwa, no skąd! To popierdolenie i pranie mózgu jest, dobrze gadasz. Wcale nie jest tak, że nawet jak byś dzisiaj zajebał wszystkich homosiów, to za jakiś czas nie pojawili by się znowu, bo jest to właśnie naturalne i normalne. Skąąąąąąąąd, gdzie tam. PS: Wszyscy ze zniecierpliwieniem czekamy, aż wyjdziesz z szafy i powiesz światu o swej prawdziwej naturze. Nienawiścią do takich samych jak Ty nie naprawisz samego siebie, wręcz odwrotnie. Także życzę Ci powodzenia.
ten ostatni myślał, że się schowa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów