18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
M................6 2018-05-23, 17:18 2
napisałbym "jebać ich"ale to by nie była przecież kara
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-05-23, 17:38 1
W komentarzach piękny popis jednego z powodów dla którego lewactwo tak urosło w siłę.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Szparas 2018-05-23, 18:05 15
Wolę mieć od czasu parady zjebów które oleję niż dyktaturę ziemniakowego pajaca który w XXI wieku wciąż ma komunistyczne państwo.
Zgłoś
Piotru70 2018-05-23, 18:06 1
Zasięg ręki Sorosa kończy się tam gdzie kończy się zasięg Iskanderów Putina.
Zgłoś
cavern69 2018-05-23, 18:09 1
@Szparas

A my wolimy nie mieć żadnego z dwojga.
Zgłoś
Mom and Death 2018-05-23, 18:25 8
Wyjebka totalna. Jak nikomu nic złego nie robią, to niech sobie paradują, chuj mnie to obchodzi.

Zgłoś
egon777 2018-05-23, 19:13 6
W każdym społeczeństwie każdego wieku byli geje, bi i te marsze to normalna sprawa, na ich miejscu też bym walczył o swoje prawa.
Na adoptowanie dzieci absolutny zakaz, ale na ślub się zastanawiam. Jeśli im to pomoże, a nam nie zaszkodzi?
Ciekawe ilu z was by się ujawniło, gdyby była społeczna akceptacja
Zgłoś
picek444 2018-05-23, 19:38 6
Jeszcze sie spuszczajcie nad wspaniałością komuszego watażki Łukaszenki... Jak was zacznie zomo jebać pałami to mam nadzieje będziecie w końcu zadowoleni.
Jak pomyślę, że mój stary zbierał wpierdol na milicji za to, żeby teraz się ludzie mogli cieszyć że gdzieś jeszcze demonstrantów pałują to mi sie kurwa odechciewa. Ech, szkoda strzępić ryja
Zgłoś
siwybis 2018-05-23, 19:44 2
@up

Mylisz gejów z pedałami, przedstawieni na filmie to ci drudzy. Do gejów nic nie mam i nawet niech sobie biorą te śluby bo komu to szkodzi. Adopcja wykluczona i tu nie ma dyskusji ale skoro normalni ludzie nie obnoszą się w przestrzeni publicznej ze swoimi preferencjami seksualnymi to pałować do skutku. Marsze dewiacji to nie jest coś co społeczeństwo chce mieć pod oknami. Zapewniam że przeciętnego geja nie rozpoznacie w żaden sposób bo zachowują się jak każdy inny a na odmienność to pozwalają sobie ze własnych domach. Pedałów na szczęście rozpoznać banalnie i niech sobie na nich milicja ćwiczy pałowanie skoro kiboli się boją.
Zgłoś
prezip 2018-05-23, 20:03 1
Jakiś nabór do Gang Bang Bus?
Zgłoś
RyszardRwieSerce 2018-05-23, 20:32
Tak się postępuje z sodomitami
Zgłoś
edek.bajzel 2018-05-23, 20:44 1
egon777
,,Ciekawe ilu z was by się ujawniło, gdyby była społeczna akceptacja,,

masz na myśli ilu ludziom można zjebać w mózgu, poprzez wszelakie media
aby tak popierdolić w mózgach IDIOTÓW, aby myśleli że to KURWA NIBY NORMALNE JEST
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-05-23, 21:14 1
@edek.bajzel oczywiście, że nienormalne, przecież homoseksualizm to wymysł XX w. Wcale nie jest tak, że w wielu innych gatunkach zwierząt również występuje, i w gatunku ludzkim także i występował od zarania dziejów w pewnym odsetku społeczeństwa, no skąd! To popierdolenie i pranie mózgu jest, dobrze gadasz. Wcale nie jest tak, że nawet jak byś dzisiaj zajebał wszystkich homosiów, to za jakiś czas nie pojawili by się znowu, bo jest to właśnie naturalne i normalne. Skąąąąąąąąd, gdzie tam. PS: Wszyscy ze zniecierpliwieniem czekamy, aż wyjdziesz z szafy i powiesz światu o swej prawdziwej naturze. Nienawiścią do takich samych jak Ty nie naprawisz samego siebie, wręcz odwrotnie. Także życzę Ci powodzenia.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
wpww14 2018-05-23, 21:19
za bitych pederastów zawsze piwo
Zgłoś
licho_nie_spi 2018-05-23, 21:23
ten ostatni myślał, że się schowa

..tylko wódka i HardCore…
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów