Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@edek.bajzel oczywiście, że nienormalne, przecież homoseksualizm to wymysł XX w. Wcale nie jest tak, że w wielu innych gatunkach zwierząt również występuje, i w gatunku ludzkim także i występował od zarania dziejów w pewnym odsetku społeczeństwa, no skąd! To popierdolenie i pranie mózgu jest, dobrze gadasz. Wcale nie jest tak, że nawet jak byś dzisiaj zajebał wszystkich homosiów, to za jakiś czas nie pojawili by się znowu, bo jest to właśnie naturalne i normalne. Skąąąąąąąąd, gdzie tam. PS: Wszyscy ze zniecierpliwieniem czekamy, aż wyjdziesz z szafy i powiesz światu o swej prawdziwej naturze. Nienawiścią do takich samych jak Ty nie naprawisz samego siebie, wręcz odwrotnie. Także życzę Ci powodzenia.
Ale pierdolisz jak potłuczony...
Ale pierdolisz jak potłuczony...
no trochę mu się pojebało , u zwierząt są oczywiście, czasem się zdarza ale jak taki przecwelony kundel zbliży się do dupska psa to ten pies go przegoni. Tu widzimy dokładnie to samo
myślisz że manipulując / w/g tezy erystycznej na przykład Schopenhauera/ udowadniasz cokolwiek,
NIE, bo dla mnie zwykłym małym człowieczkiem, szkoda mi czasu dla takich jak ty,
chyba że wypiję, wtedy gadam z kotem, jak więcej mogę gadać z kiblem, a jak przegnę wtedy napiszę do ciebie
W komentarzach piękny popis jednego z powodów dla którego lewactwo tak urosło w siłę.
Z powodu komentarzy na sadisticu?
Na adoptowanie dzieci absolutny zakaz, ale na ślub się zastanawiam. Jeśli im to pomoże, a nam nie zaszkodzi?
Problem w tym, że rząd jako instytucja POWINNA mieć wyjebane na Twoje odczucia. Im zależy na tym, żeby państwo funkcjonowało, a żeby ono funkcjonowało to powinno mieć ludzi pracujących, a żeby mieć ludzi pracujących to Ci ludzie powinni się rodzić, a więc jedyne związki, które rząd jako instytucja POWINNA popierać to związki heteroseksualne. Nie mówię, że powinni zakazać związków homoseksualnych, ale niech się gejoszki i lezbijeczki nie dziwią, że nie dostają tych samych ulg podatkowych czy innych zasiłków co małżeństwa heteroseksualne. Niemniej jednak, jeśli ktoś ocenia drugiego człowieka ze względu na jego orientacje, a nie za jego czyny wobec kogoś/czegoś innego to powinien wziąć rozbieg i wycelować w ścianę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów