📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No czy temu pedałowi z grzyweczką rurki już tak jajca spłaszczyły , że jakiś kawałek pogryzdanej kartki interesuje go bardziej niż młoda skąpo ubrana duperka ? zzzzzzzzgroza
Nigdy w życiu w to nie uwierzę! Kobiety nie są inteligentne, więc co one niby miałyby robić na studiach?
Zdajecie sobie sprawę, że to jest reklama jakiegoś jogurtu, soku, kawy, mleka sojowego czy innego gówna i o to chodziło twórcom, że jak pijesz ten syf to Ci się jądra kurczą i nie docierają bodźce, które docierać powinny?
Rzekłem.
Rzekłem.
jak mnie denerwują te maki...
Faceci wymienili tysiąc opinii między sobą nie otwierając nawet japy.
Ale pierdolicie, a ja powiem wprost: Ruchałbym
Myślicie, że dlaczego przy nim tańczyła? Bo pozostałych frajerów i pewnie też większość z Was miała na zawołanie. Ja bym jej zajebał mukę w dupę, jakby tak zjechała na dół i kręciła mi sraką przed twarzą. Jeśli gość studiował temat związany z naukami ścisłymi, to mu wybaczam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów