Mokry sen globalistycznych elit
Mokry sen globalistycznych elit
I pomyśleć, że wciąż mają taki zamordyzm gdy ty sam sie nie zaszczepiłeś, nie zrobiłeś nawet jednego testu i miałeś kompletnie wyjebane na tą całą szopkę i żyłeś normalnie...
Mów za siebie. Ja przyjąłem trzy dawki a i tak umiarkowanie ciężko przechorowałem. Trzymam kciuki za Twój łagodny przebieg.
jak słyszę to słowa klucze; pandemia, maseczka, szczepienia, kwarantanna to czuję że mnie ktoś nieudolnie czaruje...
Nie udolne opętanie
Z prawej ręką z prawej ręką. Na dole nogi a ...jak słyszę to słowa klucze; pandemia, maseczka, szczepienia, kwarantanna, wojna, putin, ukraina, inflacja, kryzys energetyczny, gospodarka współdzielenia to czuję że mnie ktoś nieudolnie czaruje...
Mam tak samo.
Tej... Ja git....nic chory. A codziennie dostarczałalem szame na rowerze. Więc odbiór...dostawa. 30 zamówień..30 różnych ludzi i restauracjewydajace jedzonko owiele wiecej. Ale z kumplami i koleżankami (z branży)zawsze na piwko czy Blanicik wieczorem. Wszyscy zdrowi do dzis
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów