📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Może jestem pojebany, ale uważam, że takie rozwiązanie ma lepsze działanie prewencyjne niż w przypadku wyroku.
Ile może dostać ? Pół roku ? Odsiedzi swoje i wróci do roboty, a po takim czymś będzie obsrany, bo ktoś może mu solidnie wpierdolić.
Ile może dostać ? Pół roku ? Odsiedzi swoje i wróci do roboty, a po takim czymś będzie obsrany, bo ktoś może mu solidnie wpierdolić.
Wpierdol wliczoiny w koszty.
U nas wszyscy urzędnicy powinni dostać wpierdol, roznosząc wezwania do zapłaty i rózne podatki. Krwe mnie zalewa, jak widzę na co przepierdalane są te pieniądze.
U nas wszyscy urzędnicy powinni dostać wpierdol, roznosząc wezwania do zapłaty i rózne podatki. Krwe mnie zalewa, jak widzę na co przepierdalane są te pieniądze.
Boże nawet elegancko ubrani, mieli elegancka podkładkę do pisania z papierami to niech robią co robią, lepiej żeby chlali na zewnątrz albo ruchali się po krzakach?
I bardzo dobrze zasłużony wpierdol niech się kurwy uczą żeby uczciwych ludzi nie oszukiwać jebane kurestwo
smc napisał/a:
Wpierdol wliczoiny w koszty.
Oprócz tej pani z Wrocławia.
madufo napisał/a:
Może jestem pojebany, ale uważam, że takie rozwiązanie ma lepsze działanie prewencyjne niż w przypadku wyroku.
jesteś pojebany skoro pomyślałeś, że trzeba być pojebanym żeby tak myśleć
pozwolę sobie pociągnąć wywód
instytucjonalizowanie relacji międzyludzkich i odbieranie społeczeństwu podstawowych narzędzi niezbędnych do samostanowienia służy władzy, daje możliwość kontroli wielu aspektów ludzkiego życia. Przemoc jest jednym z takich narzędzi, a państwo ma na to narzędzie pełen monopol.
Wszystko byłoby fajnie, bo przecież nie chcemy żyć, jak w jakiejś afrykańskiej wiosce, ale wcale nie jest kurwa fajnie, bo państwa dzielą się na takie, w których kasta rządząca ma własny interes w tym, aby ich państwo było silne i zdrowe, oraz takie, w których kasta rządząca z różnych przyczyn nie wiąże swojego losu z losem państwa i są gotowi działać na jego szkodę wysługując się temu, kto da więcej. Polska jest właśnie takim państwem, choć oczywiście nie w stu procentach, bo żyją tu również ludzie przyzwoici, ale łajdaków jest więcej i mają większe przełożenie, bo zagraniczne grupy wpływu mogą ich do woli wykorzystywać, pompować w nich pieniądze aby topili własny kraj w gównie, a media z zagranicznym kapitałem nazwą ich bohaterami i mężami stanu.
musiałem to z siebie wyrzucić
dziadek mijego kumpla zawinął cyganę w dywan i siedział na niej aż psy przyjechały ha ha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów