📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest powszechna wiedza!
Bo to, że PO sobie wybrało coś na wyrost, to wiem, ale udowdnij dokładnie to co napisałeś:
że Ci wybrani na wyrost (z imienia i nazwiska Ci konkretni na wyrost) bezpośrednio uczestniczyli i bezpośrednio orzekali w jakichkolwiek posiedzeniach TK, a w szczególności w tych dotyczących "kryzysu TK".
A druga rzecz... do jakich konkretnie 5 były wątpliwości i dlaczego niby, jakieś merytoryczne podstawy prawne.
To udowodnij!
Bo to, że PO sobie wybrało coś na wyrost, to wiem, ale udowdnij dokładnie to co napisałeś:
poligon6 napisał/a:
TK wydał wyrok głosami nielegalnie wybranych sedziów, 3 na górkę i 5 do których były watpliwości.
poligon6 napisał/a:
Pisałem ze to takie samo dziadostwo, głosowali sedziowie którzy byli wybrani na górkę,
że Ci wybrani na wyrost (z imienia i nazwiska Ci konkretni na wyrost) bezpośrednio uczestniczyli i bezpośrednio orzekali w jakichkolwiek posiedzeniach TK, a w szczególności w tych dotyczących "kryzysu TK".
A druga rzecz... do jakich konkretnie 5 były wątpliwości i dlaczego niby, jakieś merytoryczne podstawy prawne.
To udowodnij!
lesiot napisał/a:
To udowodnij!
No dobra jak już zajarzyłeś że trzech nielegalnie wybranych orzekało, to pojmij że nie mam zamiaru rozpisywać się o 5 wątpliwych bo ni grzeje mnie to czy ziębi. Bo nie zmienia to twierdzenia że TK, jak i cały wymiar sadownictwa to zwykła dziwka. A czy była galerianka jak za PO czy zwykła latarnica jak za PiS to nie robi dla mnie żadnej różnicy.
Cytat:
No dobra jak już zajarzyłeś że trzech nielegalnie wybranych orzekało
Kurwa... udowdonij że orzekało.
To że zostali wybrani przez parlament nie znaczy, że byli wybierani do składu orzekającego! Tym bardziej, że nawet nie zostali zaprzysiężeni przez prezydenta!
Udowodnij, konkretnie z imienia i nazwiska, że tych 3 wybranych na górkę, zostało wybieranych do składu orzekającego (do rozpraw TK), a konkretnie w sprawach dotyczących kryzysu TK.
Tylko zrozum najpierw jedno... sędzia wybrany do TK przez parlament =/= to jeszcze sędzia który orzeka.
Najpierw musi go prezydent zaprzysiąc, a później musi zostać do konkretnej sprawy przydzielony.
To łosiu udowodnij, a nie że na górkę ktoś ich próbował przepchnąć!
poligon6 napisał/a:
nie mam zamiaru rozpisywać się o 5 wątpliwych
Ale skoro wywołałeś dokładnie taki temat i na nim budujesz swoje tezy... to teraz udowodnij!
Albo łżesz jak pies, albo totalnie Ci się coś pojebało, albo kartki z wytycznymi do "chupacabry" pomyliłeś...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów