18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
lesiot 2018-09-27, 15:42
To nie jest powszechna wiedza!

Bo to, że PO sobie wybrało coś na wyrost, to wiem, ale udowdnij dokładnie to co napisałeś:

poligon6 napisał/a:

TK wydał wyrok głosami nielegalnie wybranych sedziów, 3 na górkę i 5 do których były watpliwości.

poligon6 napisał/a:

Pisałem ze to takie samo dziadostwo, głosowali sedziowie którzy byli wybrani na górkę,

że Ci wybrani na wyrost (z imienia i nazwiska Ci konkretni na wyrost) bezpośrednio uczestniczyli i bezpośrednio orzekali w jakichkolwiek posiedzeniach TK, a w szczególności w tych dotyczących "kryzysu TK".

A druga rzecz... do jakich konkretnie 5 były wątpliwości i dlaczego niby, jakieś merytoryczne podstawy prawne.

To udowodnij!
Zgłoś
poligon6 2018-09-27, 17:28
lesiot napisał/a:

To udowodnij!

No dobra jak już zajarzyłeś że trzech nielegalnie wybranych orzekało, to pojmij że nie mam zamiaru rozpisywać się o 5 wątpliwych bo ni grzeje mnie to czy ziębi. Bo nie zmienia to twierdzenia że TK, jak i cały wymiar sadownictwa to zwykła dziwka. A czy była galerianka jak za PO czy zwykła latarnica jak za PiS to nie robi dla mnie żadnej różnicy.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
lesiot 2018-09-28, 8:29
Cytat:

No dobra jak już zajarzyłeś że trzech nielegalnie wybranych orzekało

Kurwa... udowdonij że orzekało.
To że zostali wybrani przez parlament nie znaczy, że byli wybierani do składu orzekającego! Tym bardziej, że nawet nie zostali zaprzysiężeni przez prezydenta!

Udowodnij, konkretnie z imienia i nazwiska, że tych 3 wybranych na górkę, zostało wybieranych do składu orzekającego (do rozpraw TK), a konkretnie w sprawach dotyczących kryzysu TK.

Tylko zrozum najpierw jedno... sędzia wybrany do TK przez parlament =/= to jeszcze sędzia który orzeka.
Najpierw musi go prezydent zaprzysiąc, a później musi zostać do konkretnej sprawy przydzielony.

To łosiu udowodnij, a nie że na górkę ktoś ich próbował przepchnąć!

poligon6 napisał/a:

nie mam zamiaru rozpisywać się o 5 wątpliwych

Ale skoro wywołałeś dokładnie taki temat i na nim budujesz swoje tezy... to teraz udowodnij!
Albo łżesz jak pies, albo totalnie Ci się coś pojebało, albo kartki z wytycznymi do "chupacabry" pomyliłeś...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów