📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:58
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PsikutaBezS napisał/a:
Ruchała się z koniem na farmie wujka to co się dziwisz.
Z czarnym koniem.
[ Dodano: 2024-12-16, 03:37 ]
W liceum uczyłem się amerykańskiego języka migowego głównie po to, by poderwać głuche dziewczyny. W mieście niedaleko mojej szkoły było kilka głuchych szkół średnich. To mogło być życie.
PsikutaBezS napisał/a:
Ruchała się z koniem na farmie wujka to co się dziwisz.
To jest kurwa sadol. Nawet tu mamy minimum zasad. Wypierdalać na zjebol.pl
Ciekawe czym taki fotel po tym doczyścić...
bercisko napisał/a:
To jest kurwa sadol. Nawet tu mamy minimum zasad. Wypierdalać na zjebol.pl
Ty oczywiście jako typowy polski katolik wolałbyś żeby się wykrwawiła i umarła. Oczywiście za jakiś wymyślone grzechy.
I chuj mandat, bo dziecko nie w foteliku
Piękna chwila Nie zrozumie ten, kto rodzicem nie jest... gratulacje dla rodziców.
ej ja wiem że to sadol, flaki, odcięte głowy etc
no ale na tym filmie autentyczny wzrusz, gdy ogarnęła że gówniak z niej wypadł, i zdała sobie z tego sprawę.
i to jej szczęście.
kapitalna sprawa.
akcja do 0:20
no ale na tym filmie autentyczny wzrusz, gdy ogarnęła że gówniak z niej wypadł, i zdała sobie z tego sprawę.
i to jej szczęście.
kapitalna sprawa.
akcja do 0:20
JoSeed napisał/a:
Piękna chwila Nie zrozumie ten, kto rodzicem nie jest... gratulacje dla rodziców.
Rodzicem nie jestem a rozumiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów