📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:21
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To niesamowite jak w człowieku może powstać nowy człowiek
~_Yarko_ napisał/a:
Głuchoniema mama przed porodem.
A tu już po
To dlaczego wcześniej nie powiedziała?! 😋
Myślałem że zacznie mówić po porodzie.
Jak można nie hospitalizować żony w ostatnim okresie ciąży wiedząc, że jedziesz do szpitala n czasu i nie zdążysz jej dowieźć gdy zacznie się poród.
Co do kurwy ? Serio ? Propsy dla dwojga, kurwa mać
Wieczna beka z amerykańskich filmów gdzie w każdym jednym baba rodząc drze ryja jakby ją ze skóry obdzierali. Moja mama położna zawsze się z tego śmiała. Spróbujcie następnym razem na kibelku przecież i krzyczeć jednocześnie. Nie da się. Podobnie jest z porodem.
Dodam również że głuchoniema również potrafi krzyczeć.
Dodam również że głuchoniema również potrafi krzyczeć.
Cudowna kobieta.Cisza w domu i spokój. Zazdro...
corpo_kills_me napisał/a:
Jak można nie hospitalizować żony w ostatnim okresie ciąży wiedząc, że jedziesz do szpitala n czasu i nie zdążysz jej dowieźć gdy zacznie się poród.
Debil
małpa-bez-banana napisał/a:
To niesamowite jak w człowieku może powstać nowy człowiek
co w tym niesamowitego? na moje to podział jest niesamowity albo wyklucie się z jajka a nie trzymanie pasożyta w sobie tyle miesięcy xD
mieszał napisał/a:
Ale musi mieć wielką dziurę.
Ruchała się z koniem na farmie wujka to co się dziwisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów