Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To niesamowite jak w człowieku może powstać nowy człowiek
Niesamowite... kurwa. No ruchasz i masz, tylko chętną znajdź. Chociaż teraz to bez problemy UPAinka się trafi jak się kto nie brzydzi albo cyganiucha jaka.
Zostawiłem w szpitalu, rano o 6 córka na miejscu się zameldowała. Wrócilibyśmy do domu, i może poród bym musiał odbierać?
Nie znasz dnia, ni godziny.
[ Dodano: 2024-12-16, 14:20 ]
youtu.be/XZtcubEQToQ?si=5H8K-OiYytHg-yS5
Myśmy się chyba Wąski nie zrozumieli. Zjebałem gościa za wpis, że ruchała się z koniem.
dokładnie, ale nie chciałem się już wpierdalać.
pięknie go Pan Komisarz wyjaśnił. xD
Jak można nie hospitalizować żony w ostatnim okresie ciąży wiedząc, że jedziesz do szpitala n czasu i nie zdążysz jej dowieźć gdy zacznie się poród.
Moze i dzwonił na 112. Ale ...to "Walka o ogień była"
[ Dodano: 2024-12-17, 06:34 ]
Cudowna kobieta.Cisza w domu i spokój. Zazdro...
A jak nawet po swojemu pyskuje migająca to można zgasić światło i spokój
Wieczna beka z amerykańskich filmów gdzie w każdym jednym baba rodząc drze ryja jakby ją ze skóry obdzierali. Moja mama położna zawsze się z tego śmiała. Spróbujcie następnym razem na kibelku przecież i krzyczeć jednocześnie. Nie da się. Podobnie jest z porodem.
Dodam również że głuchoniema również potrafi krzyczeć.
Mówisz z doświadczenia, czy tylko bo mama powiedziała? Moja zaś powiedziała, że jak rodziła to myślała, że wszystkie bebechy z niej wychodzą i darła się na całą dzielnicę bo nie mogła z bólu wytrzymać. To nie jest tylko parcie, nawet niektórzy nie polecają przeć od siebie, na siłę tylko, żeby ciało skurczami samo pracowało, dziecko wychodzi a Ty możesz tylko się drżeć jeśli masz słabą wytrzymałość na ból.
Mówisz z doświadczenia, czy tylko bo mama powiedziała? Moja zaś powiedziała, że jak rodziła to myślała, że wszystkie bebechy z niej wychodzą i darła się na całą dzielnicę bo nie mogła z bólu wytrzymać. To nie jest tylko parcie, nawet niektórzy nie polecają przeć od siebie, na siłę tylko, żeby ciało skurczami samo pracowało, dziecko wychodzi a Ty możesz tylko się drżeć jeśli masz słabą wytrzymałość na ból.
"Mówisz z doświadczenia, czy tylko bo mama powiedziała"
"Moja zaś powiedziała..." XDDDDDDDDD
Sorry ale bardziej wierzę mojej która odbierała setki porodów niż jakiejś jednej która najwyraźniej chciała wyjść na bohaterkę a wyszła na wiadomo kogo...
I chuj mandat, bo dziecko nie w foteliku
"Ale panie policjancie, przed chwilą go nie było...."😀
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów