Niepokryty krytyk
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w dwóch słowach o tym filmiku:
pierdolone chujostwo
pierdolone chujostwo
tak
jutub sadytic
sadytic jutub
byle miec piwo czy tez wiecej widzów, wszytsko fajnie ale na chuj wam to?
jutub sadytic
sadytic jutub
byle miec piwo czy tez wiecej widzów, wszytsko fajnie ale na chuj wam to?
Miało być w dwóch słowach, a nie ponad 2 minuty pierdolenia tego suchego pajaca, który nie jest za grosz śmieszny.
Ej ludzie. On jest CHUJOWY. Każdy jego filmik (każdy czyli 100% jakie zrobił) są CHUJOWE. Sili się na dowcipy za wszelką cenę, a jest CHUJOWY.
W tej grze łamane są prawa fizyki. Mało tego - twórcy mają własną interpretację anatomii człowieka. Krótko mówiąc, wszystkie mortale = gniot. Wolę już starego, dobrego Tekkena 3. Pozostałe części też są git, ale do tej mam sentyment.
PS: A ten cały krytyk (to jego pierwszy filmik jaki widzę i chyba ostatni) to chyba jakiś zakompleksiony frajer, który szuka poklasku i uznania w Internecie, bo w realnym świecie jest pewnie pośmiewiskiem.
PS: A ten cały krytyk (to jego pierwszy filmik jaki widzę i chyba ostatni) to chyba jakiś zakompleksiony frajer, który szuka poklasku i uznania w Internecie, bo w realnym świecie jest pewnie pośmiewiskiem.
Pierwszy filmik hahahahhahah dobre.
Witamy w internecie.
Wyniki wyszukiwania youtube dla hasła niekryty krytyk
Liczba wyników (około): 551
Jak dla mnie najlepsze było jak jeśc zupę.
Witamy w internecie.
Wyniki wyszukiwania youtube dla hasła niekryty krytyk
Liczba wyników (około): 551
Jak dla mnie najlepsze było jak jeśc zupę.
Ten gość chyba sam sobie tworzy konta i daje piwa. Żalosny gość
''Niepokryty krytyk'' - hahaha
@vvitcher
piwo za rozwiązanie zagadki, dałbym Scooby chrupkę gdyby to było możliwe.
piwo za rozwiązanie zagadki, dałbym Scooby chrupkę gdyby to było możliwe.
Za górami ,za lasami
była kopalnia z diamentami.
Każdy górnik na jutubie
swym kilofem tam podłubie.
Każde gówno co się świeci
szybko na sadola leci.
Więc gimbusy zajebane
winny zostać wyruchane.
była kopalnia z diamentami.
Każdy górnik na jutubie
swym kilofem tam podłubie.
Każde gówno co się świeci
szybko na sadola leci.
Więc gimbusy zajebane
winny zostać wyruchane.
Ja akurat lubię Niekrytego ale zajrzyjcie na Nostalgia Critica jest 100 x lepszy
I na chuj wrzucasz takie gówno? Już bym wolał jakiś gameplay albo trailer z gry/filmu mortal combat,
a nie tę tempą kurwę. Szkoda bo było by piwo ...
a nie tę tempą kurwę. Szkoda bo było by piwo ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów