...Jak zostać Królewną Balu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebany, atencyjny zjeb. On jest taki cool, alternatywny, a my mamy akceptować jego niedojebanie umysłowe. A potem płacz, że nikt go do pracy przyjąć nie chce, bo ludzie nie rozumieją jego manifestu ani przekazu. Do pieca z takimi odszczepieńcami. Albo wezmy jedną bezludną wyspę na Pacyfiku i zaludnijmy ja właśnie takimi pojebami.
W NYC jest taka niepisana zasada, że nie przyjmuję się na lepsze stanowiska ludzi z tatuażami(no chyba, że są jacyś mega). Masz tatuaże na rękach to możesz pracować w lansiarskich knajpach bo nawet do sklepu z ciuchami Cię nie przyjmią
Ludzie z tatuażami to to zwykle ci, których kompleksy są rekompensowane przez narcyzm. To opinia psychiatrów starej daty i nie wiem czy pokrywa się z współczesnym nurtem wszelkiej poprawności.
Dajcie spokój chłopakowi, chciał sobie wydziarać morde wstawić rogi, dokonać modyfikacje ciała, to jego sprawa. ALE.
Sa typy co zmieniaja sobie płeć i myslą że tak jest naprawdę, a jak twierdzisz inaczej to sad cię skazuje.
Ten typ zrobił to za swoje pieniądze, nie uwaza się za normalnego, mozesz mu powiedzieć ze nie jest to normalne i żaden sąd nie skaże cię za "mowe nienawiści". Typ nie pcha się do szkół by edukować dzieci, spotykaja się zazwyczaj na zamknietych imprezach, nie wyłaża na miasto i nie dra ryja "manifestjac jacy są pojebani".
Oczywiscie uwazam to za chore i pojebane tak jak srodowisko RTVAGDLBGT, ale i tak mniej szkodliwe.
Sa typy co zmieniaja sobie płeć i myslą że tak jest naprawdę, a jak twierdzisz inaczej to sad cię skazuje.
Ten typ zrobił to za swoje pieniądze, nie uwaza się za normalnego, mozesz mu powiedzieć ze nie jest to normalne i żaden sąd nie skaże cię za "mowe nienawiści". Typ nie pcha się do szkół by edukować dzieci, spotykaja się zazwyczaj na zamknietych imprezach, nie wyłaża na miasto i nie dra ryja "manifestjac jacy są pojebani".
Oczywiscie uwazam to za chore i pojebane tak jak srodowisko RTVAGDLBGT, ale i tak mniej szkodliwe.
@up
-Siema stary, kope lat. Co tam u ciebie? Jak tam te twoje studia medyczne? Skończyłeś?
-No siema. Tak. 6 lat ciężkiej nauki, zarwane noce na naukę, potem jeszcze 13 miesięcy stażu i 6 lat specjalizacji.
-Łał, nieźle. I co robisz?
-A wkładam facetom implanty cycków i przerabiam im penisy w pochwy.
-Siema stary, kope lat. Co tam u ciebie? Jak tam te twoje studia medyczne? Skończyłeś?
-No siema. Tak. 6 lat ciężkiej nauki, zarwane noce na naukę, potem jeszcze 13 miesięcy stażu i 6 lat specjalizacji.
@up: no i chuj, ale kosi za to tyle, że ty do emerytury tego nie uzbierasz
Gamera napisał/a:
W NYC jest taka niepisana zasada, że nie przyjmuję się na lepsze stanowiska ludzi z tatuażami(no chyba, że są jacyś mega). Masz tatuaże na rękach to możesz pracować w lansiarskich knajpach bo nawet do sklepu z ciuchami Cię nie przyjmią
Całe szczęście ten ma na twarzy.
Szkoda ze mu tą szpachelką trochę mózgu nie usunęła. Z takim ryjem jak niechcący popatrzysz w lustro to zawału dostaniesz
freaky napisał/a:
Ludzie z tatuażami to to zwykle ci, których kompleksy są rekompensowane przez narcyzm. To opinia psychiatrów starej daty i nie wiem czy pokrywa się z współczesnym nurtem wszelkiej poprawności.
No już bez przesady. Sam zrobiłbym sobie tatuaż, jakbym miał kasę. Ładny, ciekawy tatuaż wykonany przez porządnego tatuażystę to naprawdę ozdoba ciała. Jednak 3/4 ludzi przegina tatuując sobie mordę, całe przedramiona, nogi itp. WSZYSTKO jest dla ludzi, ale z UMIAREM.
Velture napisał/a:
@up
Tak mi się skojarzyło...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów